Icon/Greenline Created with Sketch.

Kalender

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Kalender

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Vikta kort

  Trycksaker

  Kuvert

  Förpackning

  Lådor , boxar

  Trycksaker

  Brevpapper

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Tryck kalendrar på det bästa pris

  På print24.com kan du trycka kalendrar som väggkalendrar, väggplanerare eller månadskalendrar enligt din egen smak. När du utförmar kalenderarken finns det gott om utrymme för dina kreativa ideer eller fotomall, så att en enkel kalender kan bli en verklig konstverk. Förutom födelsedags kalendrar för den privata användning är våra kalendrar naturligtvis ocså lämpliga för PR gåvor till kunder och partners.


  Särskilt väggplanerare och väggklaendrar bör inte saknas på nåt kontor! Dina personligt utformade fotokalendrar kan trycks hos oss med bara en pjäs framåt. Till större beställningar från företag erbjuder våra tryckbutik tillräcklig kkapacitet för beställningar upp till 250 skrivbordskalendrar och upp till 5000 väggkalendrar.

  Våra kalendervarianter

  Väggkalender

  Med den här klassikern bland kalendrar kan du välja mellan spiraltrådar i olika färger och en valfri bärplatta i olika material. Det finns många standardformat att välja mellan, men om det behövs kan du också definiera ditt eget specialformat för din väggkalender.

  Kalendervarianter

  Årsplanerare

  Såväl i det privata som på kontoret ger årsplaneraren en översikt över hela året. Ju större format, desto lättare är det att läsa. Använd vid behov våra designmallar för olika grafikprogram som vi tillhandahåller dem för den kommande kalendersäsongen.

  Skrivbordskalender

  Skrivbordskalendern är baserad på en robust kartong och är tillverkad med en spiralbindning i olika färger. Produkten är alltid med tanke på dina kunder och därför den perfekta reklamgåvan, inte bara vid årsskiftet.

  Månadskalender

  Med månadskalendrar har du alltid översikt över flera månader. Antingen 3 eller 4 perforerade kalendrar appliceras på den tryckbara baksidan. Enarkvarianten är något mer kompakt, medan flerarkvarianten erbjuder ytterligare utskriftsområden tack vare mellanrummen däremellan.

  I vilka format kan jag trycka kalendrar?

  Här kan du först välja kalanderformat till tryckning. Med 14 olika format vår vägg kalendrar erbjuder mesta valen. Du kan konfigurera dessa praktisk kalendrar i handy DIN A6 format (105 x 148 mm) eller till exempel som strformat fyrkantiga fotokalendrar med måtten 420 x 420 mm. Dessutom kan vi också trycka väggkalendrar i andra DIN storlekar som A4 (210 x 297 mm) eller i Formatet DIN Lang (105 x 210 mm) Vilket är perfekt för att mejla. Vi är glada att inse väggkalendrar i speciella format till dig.


  Den praktisk väggkalendrar visar en tydlig översikt av hela året och kan utförmas i storlekar från A3 (297 x 420 mm) till DIN A0 ( 841 x 1,189 mm). Speciella format är också möjliga här, som du kan direkt sätta in i konfigarator. För väggplanerare och väggkalendrar är tryckytan samma som kalander format.

  Vår månadskalender kan konfigureras i olika utförmer som enbladiga kalendrar av 3 eller 4 månader vardera eller som flerblock kanlendrar på 3 eller 4 månader och som skrivbordskalandar. Den storlek av enarkskalander varierar mellan 300 x 490 till 300 x 600 mm beroende på modelen. Den tryckytan varierar upp till 300 x 150. Den fler block kalendrar är större och beroende på design mättar mellan 330 x 700 och 330 x 900 mm.


  För dessa kalendrar den tryckytan är den samma format. Skrivbordskalendrar kan tryckas i storlekar 105 x 297 och 148 x 180 mm stående eller liggande format. Beroende på ditt val innehåll vår väggkalendrar mekkan 13 och 15 ark av utförm och vår bordkalendrar har 13 ark.

  Högkvalitetspapper till din individuell kalander

  För tryckning av dina väggkalendrar , skrivbordskalendrar och väggplanerar använder vi högkvalitet, dubbelbestruket premium fotopapper som standard för högfärgdjup och briljans. Du kan välja mellan starkhet 135, 170 och 250 g / m² och den variant matt eller glattat. Till särskilt eleganta och exklusiva vägg eller skrivkalendrar är det också möjligt att använda ribbor eller linnepapper.

  Dessutom kan du välja mellan 170 gsm offset och 170 gsm återvunnit papper. Vi skapar månadskalendrar från ensidig glattat och bestruket stodskiva. Den här ger dem nödvändig stabiliteten.

  Bearbetning

  Vägg och skrivbord kalendrar är angivit av oss efter tryckning med en stabil metalråd-O-bindning, Du kan välja mellan en Vit, svart eller silver version. Månadskalendrar här ett röd datum reglage och rödmarkerad helger.


  Deras kalender är utförmad för 2024 och flerspråklig (tyska, franks och engelska). Flerblock kalendrar har en mejloptimerad form med en räfflad bakvägg och en fyra språkskalender för 2024 ( Tyska, franska, engelska, spanska).

  Att hänga upp fäster vi en upphängsningslinga till fler block kalendrar och en upphngningsstans i enarkskalendrarna . Vi kan trycka individuella kalendrar samt tusentals till dig, Den max kvantitet är 50000 för väggkalendrar och 5000 för väggplanerar, 10000 för enarkskalendrar och 5000 för månadsskrivbordkalendrar.

  Färdig på kalendrar

  Beroende på det papperval. kan vi bearbeta dina väggplanerar och kalender med UV varnish. Som ett resultat har ytan en högre kvalitet och är gjort mer motståndskraftig av den ytterligare färgslager.

  OM önskad kan vi laminera skrivbordkalenders arkytan eller färdiga med UV spotlack. Dessutom spotfärdiga med het folie stampning eller UV spotlack är möjliga. T.ex kan du lyfta upp individuella datum eller motiv på kalenderark.

  Kalander tryckning i CMYK, speciella färger samt guld och silver möjligt.

  Du kan trycka dina väggkalendrar i olika sätt. Förutom den provade CMYK fyrfärg bearbeta kan du också välja igenom speciella färger liksom Pantone samt guld och silver. Båsa framst och bak kan tryckas.


  En kombination av CMYK med guld och silver eller pantone är också möjlig och kan användas t.ex. att lyfta fram speciella element. För en fullytan applicering är speciella färger perfekt eftersom de inte orsaker färgavvikelser.

  Väggplanerar är insett i CMYK som standard. Den här tillåter också foto eller grafisk att tryckas på planerar. Den samma går till dina flermånads kalender. Vi använder CMYK till tryckning av din självutförmad skrivbordskalender och pantoen om behövs.


  Med dessa speciella färger till exempel kan du skapa om perfekt de färger av dina affärsdesign. Om du vill ha en förhandssikt av dina kalendrar kan du beställa skärmprov på en liten avgift. Den digital förhandsgränskning är sparad i ditt kundkonto.