Icon/Greenline Created with Sketch.

Lådor

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Lådor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Tygpåsar

  Trycksaker

  Presentetiketter

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Tryck vikbar lådor

  Vikbar lådor är väldigt praktiska när det gäller förpackning av produkter eller gåvor. Med några enkla steg är förpackning stängd och lämnar ett tilltalande intryck. På print24 kan du trycka dina individuella utformade vikbara lådor.


  Du kan välja mellan fyra olika former och upp till 10 olika storlekar. Så att du kan justera storlek perfekt enligt dina behöv. För att skapa en låda t.ex. som en presentförpackning av smycken, exklusiv produktförpackning eller förpackning för giveaways på mässor.


  Trycket är möjlig från 1 stycke och framåt. Vår moderna tryckbutik kan också handla stora beställningar på upp till 500 stycken i 10 olika versioner (=5000 stycken) per beställning.

  Många olika format för dina vikbar lådor

  Du kan trycka vikbar lådor på print24 i fyra olika versioner. De fyrkantiga katonger är tillgängliga i 10 olika storlekar från små 40 x 20 x 40 mm till stora 200 x 100 x 200mm. Om du väljer rektangular version du kan välja mellan storlekar 40 x 20 x 80 och 160 x 80 x 320 mm. 


  Vi skapar vikbara lådor i en kolumnform i åtta olika storlekar från 40 x 40 x 80 till 120 x 120 x 240 mm. Om du vill forma din present eller produktlåda til kuber, då erbjuder vi dig åtta storlekar från 40x40x40 till 140 x 140 x 140 mm sidor. Varje individuell sidan av vikbarlådor kan trycks individuellt dina motiv. Kom dock ihåg att lägga till tillräckligt med blödning vid klippkanternaflr att klippa. 

  Vikbar lådor av hög kvalitet och robust chromo-kort

  Vi skapar dina vikbar lådor från ensidan dubbelbelagd kromskiva. Det stabila materialet erbjuder en mycket hög volym och är därför tillräckligt flexibel för att vikas och samtidigt mycket stabil.

  Till dina mindre kartonger använder vi 280 gsm GC2 Chromo bord. Större lådor tryckts på 325 g/m2 tjock GC1 kartong.

  Hög kvalitets vikbar lådor åt dina produkter

  Efter tryckning, dina vikbara lådor är platta veckade och stansade. Då limmar vi produkt på ett ställe. Lådorna är levererat ovikt. Alla fyrkantig och kolumnar lådor har en bottenylla. Detta består av fyra flikar, som är anslutna till varandra för att ställa in rutan. 


  Våra rektangulara och kubformade hopfällbara lådor har en tuckflik som gör botten mer stabil och förebyggs att botten öppnas när man skjuter bort lådan.

  Modern tryckteknik för optmalt utskriftsresultat 

  Vanligtvis använder vi CMYK fyrafärg process att trycka på dina vikbarlådor. Då är du väldigt fria i val av ämnet och drar nytta från den perfekt tryckning teknoligi för den lysande och högkontrastvisande bilden såväl som teckensnitt.


  Ju mer individualiserade dina vikbar lådor trycks desto bätttre kommer dina presenter att komma till mottagarna med högre kvalitet kommer de att visas innan de packas upp. Vi är glada att skapa en digital förhandsvisning av dina kartonger mot en liten avgift. Välj alternativet "Screen proof" i konfiguration

  Exklusiva, unika lådor: Dina förädlingsalternativ

  Välj mellan två förädlingsalternativ för dina vikta lådor. Till exempel kan vi laminera utsidan, vilket ger lådorna en slät yta om du väljer det blanka alternativet. Skapa en behaglig känsla med mjuk laminering, medan den matta förfining gör lådorna reptäta.


  Du kan också kombinera den blanka lamineringen med UV -spotlack. Att välja den matta eller mjuka ytan förfinar den ena sidan med detta alternativ, och den andra med UV-spotlack. Om du har några frågor om förbädlingsalternativen eller vill veta mer om möjliga konfigurationer är du välkommen att ringa eller chatta med oss.