lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Böcker

Tryck bättre online!

Böcker

Böcker
 • 125 x 190 mm Stående
 • Sidor omslag 4-sidig
 • Inlaga 48-sidig
 • omslag Mjuk pärm
 • Papper Inlaga 115 g:s Bestruket papper Sidenmatt
 • Tryck omslag 4/0 färger CMYK
 • Inlaga 1/1 färger Svart
 • Limbindning
 • 1 Styck
 • 1 Motiv
 • Levereras den Finland
 • Antagligen till Fredag, 10.06.2022
 • Limhäftning med alla blad över varandra 3,31 mm
 • Överför utskriftsdata senare
 • Gratis filkontroll

14,05 € | 17,43 €

| 4,80 € | 5,95 €

Böcker
125 x 190 mm Stående, Sidor omslag 4-sidig, Inlaga 48-sidig , omslag Mjuk pärm, Papper Inlaga 115 g:s Bestruket papper Sidenmatt, Tryck omslag 4/0 färger CMYK, Inlaga 1/1 färger Svart, Limbindning, 1 Styck, 1 Motiv, Levereras den Finland, Antagligen till Fredag, 10.06.2022, Gutter:Limhäftning med alla blad över varandra 3,31 mm, Överför utskriftsdata senare, Gratis filkontroll

14,05 € | 17,43 €

| 4,80 € | 5,95 €

Trycksaker

Bokmärken

Trycksaker

Broschyrer

Trycksaker

Plastkort

Trycksaker

Papperskassar

Textilier

Tygpåsar

Tryck dina böcker

böcker har varit en del av vår globala kulturhistoria under hundratals år. Trots smartphones och läsplattor fortsätter människor att läsa kriminalromaner, science fiction böcker, romaner eller titta i illustrerade böcker. Om du vill trycka din egen bok är print24 din perfekta partne. Som ett av världens störste tryckföretag kan vi trycka böcker med mjukomslag eller hårdomslag till dig på ett professionellt sätt och i utmärkt kvalitet i stor eller liten upplaga. Är mallen redan slut ? Då kan du konfigurera tryckningen av ditt arbete online här.  När du skapar din bok får du tillgäng till print24.com och vår moderna tryckteknologi som tillåter oss att trycka din roman eller faktaböcker till ditt företag. 

Oavsett om årbok för din skola, roman för självförläggare anteckningsböcker för musiker eller smycken för dina egna dikter kan vi professionellt sätta dina verk på papper. I enskild designen av pocketbok ernjuder vi en mängd olika förfinings och designalternaiv samt varienter i bokbindning.

Vår papperstyp för dina böcker

Vi trycker dina böcker på det bästa priset på kommersiell offsetpapper i tjocklekof 80, 90 eller 100 g / m². Dessa papper är perfekt till exempel för enkla anteckningsböcker. Offset papper är också lämpligt för skrivare och är därför idealiskt för att skriva med bläck.

Vi skulle vilja trycka dina dikter eller romaner, vi rekmmendera den träfria företagspapper. De här är särskilt resistenta böcker ekker andra dokument med flera illustrationer är fotopapper lämpliga. Dessa kan väljas i tjocklekar av 115, 135, 150 eller 170 g / m². På begäran finns papperet i matt eller glans.

Bestruket konstpapper

Offsetpapper

Specialpapper

Bindning typ och extra

Du kan beställa böcker med sydd eller limbindning. Limbindningen är alltid det billigare alternative och lämpligt för omfattande böcker med upp till 996 sidor. för detta ändamål ansluter vi sidorna till ett bokblock och applicerar ett speciellt lim på rggraden i boken.


Den sydda bindningen är väldigt stabil. där de tryckta bladen sys med bokbindningsgarn efter vikning. Slutlingen är ryggraden försedd med ett limskikt. Den här tekniken används huvudsaklingen för böcker av inbunden och är tillgänglig för volymer upp till 500 sidor. Minsta antal sidor är 40, för perfekt bindning och 48 för syddbindning


Att skydda dina hårdomslag böcker från damm och slitage kan vi också sätta i ett huvudband i ryggraden. Det stänger avståndet som dyker upp mellan ryggraden och bokblocket. Pannband i vitt, blått, gult, grönt, rött eller svart finns tillgänglig. På begäran kan vi också lägga till en bokmärkesband. Särskilt med egna romaner eller längre verk den läsebandet är en väldigt prktikal tillbehör. För den läsebandet den ryggrad måste ha en bredd av minst 10mm . Om du har valt hårdomslaget kan du alternativt också lägga till en dammbokjacka. Så att du kan skydda din verk drån damm och hårt slitage och samtidigt använda ett sätt att professionalisera och anpassar din bok. Du kan också välja färgada omslag i svarta, blåa, gröna eller röda

Limindning med mjukt omslag

Det mjuka pappomslaget ger den typiska "pocketkänslan" och är särskilt lämplig för mindre format. Med valfritt laminat på omslaget kan du garantera hållbarhet trots det mjuka omslaget. Det fast limmade bokblocket tillverkas valfritt med trådsömnad eller PUR -limningsteknik.

Limindning med mjukt omslag

Limindning med hård pärm

Din bok skyddas av ett hårt omslag vars kartongkärna är helt laminerad med papper. Innehållet och omslaget är anslutna med ett flygblad. Bokblocket tillverkas som tillval med PUR -limningsteknik eller trådsömnad.

Limindning med hård pärm

Limindning med Color Cover svart

Din bok skyddas av ett hårt omslag med en laminerad kartongkärna av svart linnematerial. Innehållet och omslaget är anslutna med ett flygblad.

Limindning med Color Cover svart

Limindning med Color Cover blå

Din bok skyddas av ett hårt omslag med en laminerad kartongkärna av blått linnematerial. Innehållet och omslaget är anslutna med ett flygblad.

Limindning med Color Cover blå

Limindning med Color Cover grön

Din bok skyddas av ett hårt omslag med en kartongkärna helt laminerad med grönt linnematerial. Innehållet och omslaget är anslutna med ett flygblad.

Limindning med Color Cover grön

Limindning med Color Cover Röd

Din bok skyddas av ett hårt omslag med en kartongkärna helt laminerad med rött linnematerial. Innehållet och omslaget är anslutna med ett flygblad.

Limindning med Color Cover Röd

Svart eller CMYK - Vad bör det vara?

För tryckning av böcker litar vi på kllassisk tryckning i svart eller aöternativt på den CMYK teknik. Med det kan vi också inse färgad bilder eller färgad teckensnitt.

Så välja CMYK om du till exempel vill trycka en receptbok, guide, comic eller fotobok

Förfina alternativ för dina böcker

På din begären kan du förfina omslaget på dina pocketbok eller mjukomslag böcker. Ett väldigt populärt val är cellofanomslag. Vi tillägga en folie till utsidan av din bok. Det ger den bandd extra skydd. I den " repasäker " skyddar du din bok mot repor på omslaget. 


För att göra titelsidan på ditt arbete ännu mer tilltalande finns ytterliggare förbättringar tillgängliga. Till exempel kan du ha titeln eller namnet på författaren präglad med het folie i silver, brons, guld , koppar, blått eller rött. 


Den varm folie stamping kan också vara kombinerad med en cellofaneomslag. För övrigt gäller detta jämn applicering av UV-spotlack. Detta kan användas för att accentuera enskilda motiv på ditt omslag eller titel på ett väldigt tilltalande sätt. 

Om du väljer en dammbokjacka för din inbundna bok, kan vi också förfina den åt dig. Vi erbjuder den klassiska laminering med glansig eller matt folie såväl som repningsbeständig folie och kan kombineracellofanomslsget med en varm folieprägelnning på begäran.


print24.com erbjuder dig möjlighet att svetsa böckerna individuellt. Detta resulterar i ett antal fördelar för dig och dina kunder. Dina böcker är skyddade mot damm och smuts under transport och lagring. Speciellt för högkvalitativa inbundna böcker med raffinerad dammjacka eller böcker med skär är det extra skyddet vettigt. Dina kunder kommer att få en felfri kopia och meddelar omedelbart att den är ny. Detta minskar också svarsfrekvensen pga defekter. Detta avskriver tilläggsavgiften och är en värdefull investering i skyddetav dina varor

Cellofanering

Med laminering appliceras en tunn film på din tryckta produkt. Detta ger produkten en högre kvalitet och gör den samtidigt mer motståndskraftig.

Cellofanering

Cellofanering + UV spotlackering

Med denna efterbehandlingskombination skapar lamineringen ett glansigt eller matt ytskikt på hela ytan, där enskilda områden markeras visuellt igen med partiell lack.

Cellofanering + UV spotlackering

Cellofanering + Hot foil

Med denna efterbehandlingmetod skapar lamineringen ett glansigt eller matt ytskikt över hela ytan, där enskilda områden lyft fram med metalliska effekter.

Cellofanering + Hot foil