Icon/Greenline Created with Sketch.

T-shirts

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  T-shirts

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Pikétröjor

  Textilier

  Kepsar

  Textilier

  Långärmade tröjor

  Textilier

  Hoodie

  Textilier

  Västar

  Trycka T-shirt online

  Tryck på T-shirts på print24.com i utmärkt kvalitet på material av hög-kvalitet. Oavsett om det är en promo skjorta för kampanjer i fotgängare zoner som en vacker presentide för födelsen eller för vänner erbjuder T shirttrycket med print24.com en mängd olika alterantiv för anpassning. Tack vare moderna textiltryckprocesser producerar vi en långvarig produkt som du, dina anställda eller vänner kannjuta av under en lång tid. Du kan trycka anpassningsbar t shirt hos oss från ett stycke. Vi kan också bearbeta upptill 25 styck eller mer per beställning

  Välj din stil: Premium eller Classic

  De premiumvarianter är klassisk enskilda jersey Tshirts med spandexinnehåll i de smala ribbiga manschetterna, De är gjorda av 100% lång kam bomull som är extremt motståndskraftig mot deformation och slitstark med en grammage på 180 g/m2 men känns fortfarande extremt mjuk. Pga den särskilt fina ytan är den också perfekt lämplig för alla typer av raffinering. Tshirt har förstarkta axlar och dubbla sömmar och ett halsband. Våra baby Tshirt har en kantad krage med överlappande axlar för enkel doffing och avknoppning. Medan kvinnor och barn och bebis är Tshirt tillverkade med sidosömmar är herr Tshirts tillverkade av rörformigt tyg. Alla premium Tshirts tillverkade av rörformigt tyg Alla premium T- shirts har ett mödernt snitt, 

  Vår klassisk t-shirt är 100 procent halvkammad bomullströja med nackbond och ribbad krage (Klassisk miss = jersey krage). Med en grammage av 150 g / m² de är fina och lätt och bekvämt att kla på sig i varm temperaturer. Barn (upp till 4 år) och damT-shirt är tillverkat av sidesömmar barnen (från 6 år) och herrars Tshirt är gjort av rörformigt tyg och är klassiskt snitt medan kvinnaskjorta är monterade. De tryckta t-shirt bör tvättat på max 40 ° C. Blekning är inte tillåtet. Strykning bör endast vara varm och inte het. Torkning i en torktumlare rekommenderas inte. Rengöring med perkloretylen ärlätt möjligt

  Tryck anpassade T-shirts för män, kvinnor, barn och spädbarn

  På print24 trycker vi t-shirts i vanliga storlekar såväl som i stora storlekar för kvinnor, män, barn och spädbarn.

  Sortimentet går från små till XXL för damer och från XS till 3XL för män. Våra tillgängliga barnstorlekar täcker alla storlekar från 86/94 till 140/152. Individuellt tryckta babytröjor finns i storlekarna 56/62 till 80/86. 

  T-shirten är gjorda av 100 procent bomull och beroende på konfiguration kan du välja mellan olika grundfärger. Beroende på önskad skjorta finns upp till två områden tillgängliga för dina motiv. Du kan skriva ut t-shirtsna till exempel på ärm, rygg, hals, fram och botten.

  Stort urval av färger

  På print24.com trycker vi T-shirts inte bara för kvinnor eller män, utan också för barn och spädbarn. Beroende på konfiguration kan du välja mellan olika grundfärger.

  Herrströjjorna finns i många färger, till exempel äppelgrön, blå, fuchsia, gul, röd, svart och vit. Du kan också välja mellan olika färger för damernas T-shirts. Här är ett litet utdrag: Blå, körsbärsbär, gul, ljusgrön, röd, svart, turkos, vit. 

  T-shirts för barn tryck på u.a. i varianterna blå, gul, ljusgrön, röd, svart eller vit. För spädbarn kan du välja mellan skjortor i gult, ljusblått, marinblått, rosa, rött eller vitt. Så du kan perfekt anpassa grundfärgen på dina T-shirts med det senare tryckmotivet.

  Detaljer om tryckbearbetningen

  För den Tshirt produkt välja mellan digitala tryck, skärm tryck och överförings tryck.

  Digital tryck - Med moderna digitala tryckning kan relativt stora område tryckts på textiler. Med den hät tryckfriprocess är motiv tryckt direkt på textiler med en inkjet skrivare. Bearbetningen görs individuellt tryck möjligt även för enskilda stycken. Framöver kan många färger och gradienter visas eftersom trycknings tekniken är baserad på den så kallas subtraktiva färgblandningen av CMYK. För att säkerställa att tryckfärgen följer dina T-shirts, behandlar vi först textilerna med en spray, en "Luktfri fixeringsagent". Denna spray torkas sedan vid 160 ° C under två 6,5 minuters operationer. Efter tryckning är inga extra bestrukning appliceras. Vid användning av "Kornit Avalanche Hexa 1000 press" använder vi den inkjet process att producera särskilt ljusa färger och extremet höga detaljnivå. Samtidigt ser den soft.touch ytan av trycket ser bra ut. Den miljövänlig tryckning färger har också en väldigt bra tvättmotstand på 40 ° C. Plus det finns en annan bra nyhet: inga screen-making kostnader uppstår under denna tryckprocess.  

  Transfer tryck - Tshirts är också producerats i praktisk transfer tryck. Motiv och font är tryckt i CMYK på ett bakpapper och överfört till tyget med en överföringsfolie reproduceras färger perfekt eftersom ytan inte lyser igenom. Vidare kännetecknas överföringstrycket av en hög kontorskärpa och täckning. Utan tvekan finns det en annan fördel med tyg och färgoberoende vilket uppnås genom överföringstrycket. Oavsett vilka textiler som är utseendet på trycket är identiskt på varje textil.

  Skärm tryckning - Produkten T-shirt erbjuder också skärm trycknings process som är ett sant all-rounder mellan tryckningsprocesser. Här färgen är tryckt igenom ett fint nätmaterial på motsvarande textil med en gummisnäck. De områden som inte ska vara färgade i den slutliga tryckta bilden görs ogenomskinliga med en stencil på motsvarande nätöppning. Pga den direkta överföringen till tyget är känslan mycket neutral och i motsats till alternativa tryckprocesser känns den mindre klibbig. Som ett resuiltat beviljas en hög bärkomfort vilket inte påverkar tygkänslan även efter upprepad tvätt och strykning. Genom skärmtryckningsprocessen som kännetecknas av en lång livslängd och hållbarhet föras även rika färger med hög opacitet till mörka textiler. Speciellt för långa körningar uppnåd ett topptryck med denna metod med relativt låga kostnader. Förutm att trycka med konventionella färger kan naturligtvis väljas så kallade fullfärgade eller spotfärger. Till exempel anses metallfärger med ett särskilt högt erkännandevärde. Metalliska färger skapas inte i CMYK utan är rena Pantone färger: Pantone 871 C (guld), Pantone 877 C (silver) och Pantone 876 C (brons). Naturligtvis kan alla andra metallfärger i standard Pantone-flakten (Formula guide) och Metallisk Formula Guide av Pantone kan inses.