lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Klistermärken och etiketter

Tryck bättre online!

Klistermärken och etiketter

Klistermärken och etiketter
 • 74 x 105 mm DIN A7 Stående
 • Häftande papper vitt (lämpat för inomhusbruk)
 • 4/0 färger CMYK
 • Renskärning
 • Utan buntning
 • 50 Styck
 • 1 Motiv
 • Levereras den Finland
 • Antagligen till Måndag, 30.05.2022
 • Överför utskriftsdata senare
 • Gratis filkontroll

13,57 € | 16,83 €

| 4,80 € | 5,95 €

Klistermärken och etiketter
74 x 105 mm DIN A7 Stående, Häftande papper vitt (lämpat för inomhusbruk), 4/0 färger CMYK, Renskärning, Utan buntning, 50 Styck, 1 Motiv, Levereras den Finland, Antagligen till Måndag, 30.05.2022, Överför utskriftsdata senare, Gratis filkontroll

13,57 € | 16,83 €

| 4,80 € | 5,95 €

Trycksaker

-20%

Kuvert

Förpackning

Lådor

Förpackning

Livsmedelsförpackningar

Trycksaker

Papperskassar

Trycksaker

Omslagspapper

Tryck klistermärken och etiketter

Vi trycker klistermärken och etiketter åt dig i många olika format och mönster. Beroende på produktval är gratisformulär och specialformat också möjliga.


Du kan konfigurera dina etiketter som adressetiketter eller flasketiketter. Tack vare ett brett utbud av varianter kan klistermärkena också användas som prislappar för förpackningar och produkter. Traditionella klistermärken är helt enkelt idealiska för emblem eller märken. Med din slogan eller en smart fras är klistermärken naturligtvis också lämpliga som reklammaterial.


Dessutom kan etiketter och klistermärken användas för att försegla produktförpackningar eller för att märka och märka dem. Dra nytta av olika format och print24.com kommer att trycka etiketter och klistermärken som passar perfekt till dina krav!

Designa klistermärken och etiketter i olika format och fria former

Olika standardformat är tillgängliga för tryckning av klistermärken. Det minsta, valbara formatet är klistermärken i 50 x 20 mm-format med rundade hörn. Med DIN A3-klistermärken (297 x 420 millimeter) har du den maximala storleken tillgänglig. Mellan alla vanliga DIN-format från A8 till A4 är möjliga. Vi kan också trycka DIN-långa klistermärken åt dig.


En elegant variant är klistermärken med rundade hörn. Runda klistermärken med en diameter på 40 eller 80 millimeter samt ovala klistermärken är perfekta för att skapa klistermärken eller märken. Naturligtvis är speciella format också möjliga.

Du kan trycka etiketter på print24.com i runda, fyrkantiga, ovala, rektangulära såväl som i specialformat och fria former. 20 x 20 millimeter etiketter är mycket populära. De är till exempel perfekta som prisetiketter, medan 60 x 80 millimeter är perfekta för adressetiketter. Totalt finns tio olika standardformat från 20 x 20 till 280 x 500 millimeter tillgängliga.


När du väljer format, kom ihåg att trimma tre millimeter för etiketter och två millimeter för klistermärken i utskriftsfilen. För runda och ovala klistermärken är det bäst att planera ett 2,5 millimeter utfall.

Våra klistermärkesvarianter

Stansade klistermärken

Om du väljer utskurna klistermärken får du dina klistermärken som snittvaror, det vill säga att varje enskilt klistermärke skärs rektangulärt (förutom fritt format) och sorteras i bunten.


Stansade klistermärken är särskilt lämpliga för att distribuera eller vidarebefordra klistermärken individuellt, till exempel som ett tillägg till ett köp, som ett varuobjekt eller liknande.

Etiketter på rulle

Om du väljer etiketter på rullar appliceras dina klistermärken/etiketter på ett rullat bärmaterial. Tack vare rullen är klistermärket eller etiketten omedelbart redo för borttagning. Mestadels är denna variant att föredra för affärsbruk.


Etiketter på rullar är särskilt lämpliga för operativ användning, till exempel i förpackningar/frakt.

Klistermärken på ark

Om du väljer klistermärken på ark appliceras dina klistermärken/etiketter på ett A4- eller A3 -ark. Antalet per ark varierar med storleken på klistermärket.


Klistermärken är särskilt användbara för att dela i större skala.

Högkvalitativa material för dina klistermärke och etiketter

Vi skapar dina klistermärken av självhäftande självhäftande papper om du vill använda klistermärkena inomhus. För användning på yttre ytor, till exempel på fordon, rekommenderas klistermärken av självhäftande film.


Sju pappersvarianter finns tillgängliga för etiketter. Det vita, filtmarkerade obelagda papperet ger en extra haptisk effekt tack vare dess speciella yta och används ofta för flasketiketter.


Med självhäftande film får du en mycket robust lösning.

Filmen är permanent självhäftande och finns i både vitt och transparent. Genomskinliga etiketter är perfekta om produkterna till exempel ska fastna på vita ytor, och endast texten och logotypen ska vara synlig.


Etiketter av självhäftande papper är lämpliga för interiör. Dessa finns i vitt. Om du till exempel vill att dina etiketter ska märka farligt gods eller väcka allmän uppmärksamhet kan du använda gult eller rött neonlimpapper för utskrift.

Moderna tryckprocesser och kvalitetsfärger

Vi trycker dina klistermärken, beroende på ditt val, i 1-färgsvart eller med CMYK fyrfärgsprocess. CMYK kan också användas för att trycka foton eller annan grafik som klistermärken.


Med hjälp av exponeringen för digital tryckplåt (Hightech-CTP) kan vi uppnå utmärkta utskriftsresultat i offset.Vi trycker dina etiketter i 1-färgsvart eller CMYK. Som standard är ytan avslutad med UV-skyddande lack efter utskrift. På så sätt ökar vi etiketternas repmotstånd och dina motiv skyddas från repor.

Stansning och trimning av individuella etikettformer

Beroende på det valda formatet skär vi ut dina klistermärken efter tryckning eller så skär vi dem i storlek. Klistermärkena levereras antingen som enstaka klistermärken eller i ark.


Vi trycker etiketter på rulle. Du kan välja om produkterna ska tryckar ut med smal eller uppfödd sida i förväg. Etiketterna rullas så att den tryckta bilden pekar utåt.