Icon/Greenline Created with Sketch.

Bordspratare

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Bordspratare

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Catering

  Ölunderlägg

  Reklamprodukter

  Solstolar

  Catering

  Servetter

  Catering

  Bordstabletter

  Catering

  Flaskhängere

  Tryck på bordspratare

  Bordspratare är den perfekta form för reklam för livsmedels- och dryckesindustrin. Marknadsför direkt på bordet trendiga drycker och rätter, eller på bardisken snacks och priser. Du kan trycka bordspratare med din egen personliga text och layout på print24. Det spelar ingen roll om du vill beställa ett litet parti av 25+ eller en stor volym på flera tusen - vi behandlar alla beställningar i högsta kvalitet, till låga priser.


  Utnyttja möjligheten och kommunicera till din målgrupp där de känner sig bekväma och avslappnade. Bordspratare kan spela en nyckelroll här. Och de behöver inte bara marknadsföra mat eller dryck; det viktigaste är att ditt budskap om evenemang eller tävlingar presenteras på ett kreativt sätt. Använda den färdiga designen för att börja utforma dina bordspratare här på print24.com, och vi kommer pålitligt och professionellt att ta hand om din beställning! 

  Du väljer format: olika alternativ för dina bordspratare

  Välj mellan fem olika format för dina bordspratare. Bestäm exempelvis om dina kort ser bättre ut liggande eller stående, eller om du vill trycka din reklam och information i ett extra stort format.


  Vi erbjuder följande alternativ:

  74 x 105 mm porträtt / landskap

  105 x 148 mm porträtt / landskap

  105 x 210 mm landskap 

  Olika papperstyper och två alternativ för dina bordspratare

  På print24.com kan du designa med hela vårt sortiment av papperstyper när du beställer bordspratare. Oavsett om det är kartong, bestruket konstpapper, återvunnet papper eller offsetpapper, anppassar vi det till den färdiga produkten. Förutom de ovan nämnda alternativen kan du också välja mellan fyra olika premiumpapper: 300 gsm Premium Chamois, 350 gsm Premium Ribbed, 340 gsm Premium Bright White och 350 gsm Premium Linne.

  Båda bestrukna konstpapper (250 gsm och 350 gsm) kan beställas i matt eller glansig finish när du konfigurerar dina kort. Vår solida kartong på 350 gsm är i mat som standard. Det släta, vita återvunna papperet har certifieringen ”Blue Angel”.

  Tillsätt effekt: Dina efterbehndlingsalternativ

  Om du väljer 250 gsm eller 350 gsm belagt konstpapper kan du få en ytbehandlaing som tillval. Vi erbjuder tre alternativ:

  Laminering: Det gör dina bordspratare robusta så att du kan använda dem flera gånger. 

  UV -ytlack: En bordspratare med UV -lack får motståndskraft mot nötning samt en attraktiv glans. På så sätt ökar du visornas visuella effekt.

  UV -spotlack: UV -lacken appliceras endast på vissa delar av bordsprataren. Den skivtunna beläggningen kan visuellt lyfta fram viktig information genom att reflektera ljuset ännu mer intensivt. 

  Ännu mer utrymme för kreativitet med speciella färger

  För ensidigt tryck kan du nöja dig med enkelt svart tryck, t.ex. om du bara vill skriva ut ett konferensprogram. Specialfärger, och guld och silver, skapar mer variation och ger en mer exklusiv känsla. På print24.se kan du ta del av Pantone-färger och kombinera dessa med den klassiska CMYK-fyrfärgsprocessen, eller till och med med guld, silver eller svart.

  Kombinationsalternativen är följande:

  Svart, svart + Pantone, svart + guld eller silver

  CMYK, CMYK + Pantone, CMYK + guld eller silver


  Vi trycker dina motiv och mönster på utsidan. Insidan förblir vit. 

  Efterbehandling av dina bordspratare

  Efter tryckning viks dina kort enligt mdin konfiguration och bigas i tre spår. Observera att dina bordspratare levereras ovikta (plano).

  Detta innebär att du måste montera kortet själv innan du använder dem för första gången.