Icon/Greenline Created with Sketch.

Bordstabletter

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Bordstabletter

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Catering

  Ölunderlägg

  Trycksaker

  Dörrhängare

  Catering

  Servetter

  Catering

  Bordspratare

  Catering

  Flaskhängere

  Tryck på bordstabletter

  Bordstabletter behöver inte nödvändigtvis vara gjorda av plast eller tyg för att se snygga ut. Papperstabletter gör att du kan ge dina gäster ytterligare information, överraska dem med fantastiska motiv eller informera dem om desserter och evenemang. På print24.com, vi skapa dina bordstabletter i partier från 25 till 50 000, så att både privata och företagskunder kan dra nytta av vår höga produkt- och tryckkvalitet, som vi kombinerar med rimliga priser.


  Bordstabeltter är idealiska för restauranger. Eftersom du kan använda ett nytt underlägg för varje gäst är dessa tabletter inte bara visuellt attraktiva utan också mycket hygieniska. Det kan till exempel vara väldigt praktiskt att trycka restaurangens eller barens meny på underlägget så att gästerna kan välja direkt vad de vill äta. Det är också möjligt att marknadsföra läckra desserter eller tilläggstjänster som en rökarsalong eller kommande evenemang på underläget. Och du kan naturligtvis också trycka speciella bordstabeltter för barn; de är perfekta för pyssel. Oavsett vilka alternativ och motiv du väljer kommer vi guppfylla dina önskemål! Kontakta oss bara under våra öppettider så hjälper vi dig ytterligare! 

  Standardformat med mycket utrymme för dina motiv eller texter

  Om du väljer att trycka bordstabletter på print24.com, är DIN A3 (297 x 420 mm) standardformat. Vi trycker tabletter i liggande format och skapar den perfekta storleken för bestick och glas som ska placeras på dem.

  Beroende på papperstyp och konfiguration limmas bladen i ryggen på ovansidan. En grå baksida läggs till i limningsprocessen för att ge den nödvändiga styrkan. Beroende på dina behov kan du beställa block med 25 eller 50 ark eller som enkla ark från 25 enheter. Innan du trycker, se till att din tryckfil har minst en millimeters utfall på var och en av sidorna.

  Dina pappersalternativ - perfekt för vidare design

  Återvunnet och offsetpapper är lämpliga för användning i konventionella skrivare, så att enskilda ark lätt kan anpassas med dina egna utskrifter senare. Offsetpapperet är FSC-certifierat och träfritt. Det kännetecknas av en hög grad av vithet samt en mycket slät, jämn yta. Miljövänliga kunder kan välja högkvalitativt återvunnet premiumpapper som har certifierats med ”Blue Angel” -sigillet. Med vårt högkvalitativa belagda konstpapper har du valet mellan en blank eller matt raffinerad yta.

  Vi trycker dina bordstabletter på olika typer av papper:

  80 gsm vitt återvunnet papper

  90 gsm offsetpapper

  115 gsm bestruket konstpapper

  135 gsm bestruket konstpapper

  170 gsm bestruket konstpapper 

  Förfina dina personliga bordsunderlägg!

  När du trycker bordsunderlägg på print24 får du fördelen av modern tryckteknik. Genom att välja en av Pantone-färgerna har du tillgång till ett brett spektrum av specialfärger, som du kan kombinera med klassiskt svart tryck eller den traditionella CMYK-fyrfärgsprocessen. Du kan också skapa ytterligare effekter med guld och silver.

  Vi erbjuder följande färgkombinationer:

  Svart, svart + pantone, svart + guld eller silver

  CMYK, CMYK + Pantone, CMYK + guld eller silver

  De väljs via konfigurationsmenyn på print24.com. Priset justeras automatiskt när du ändrar dina färgalternativ.