Icon/Greenline Created with Sketch.

Menyer

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Menyer

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Catering

  Ölunderlägg

  Trycksaker

  Dörrhängare

  Catering

  Servetter

  Catering

  Bordspratare

  Catering

  Flaskhängere

  Tryck menyer online

  Menyer är vanliga trycksaker inom livsmedels- och dryckesindustrin. På print24.com kan du trycka ut dina menyer till låga priser och utmärkt kvalitet. Oavsett om du behöver fräscha och funky glassmenyer till din glassbar, en stilfull bords-meny till din gourmetrestaurang, eller ett stort antal menyer för din restaurangkedja, vi tar hand om din beställning. Du väljer design och kvantitet - och vi kommer igång! print24.se -utskrifter i små volymer från 25 st, upp till stora mängder på en halv miljon åt gången.


  En glassmeny är mer än bara ett papper med olika glassar. Skapa en oemotståndlig design med bilder av dina mest fantastiska glassar för att få dina kunders mun att vattna. Med hög utskriftskvalitet tack vare högkvalitativa tryckfärger trycker vi dina glassmenyer på ett sätt som framhäver dina foton och texter. Med specialfärger och förfiningsalternativ kan du lägga till fler effekter och sticker ut från mängden. 

  Många format för dina menyer

  När du designar dina menyer ger print24 dig sju olika format att välja mellan. Du kan trycka dina mat- eller glassmenyer i standardformaten DIN Long, A6, A5 och A4. Dessa menyer kan också arkiveras i standardiserade menymappar. Vi erbjuder dessutom följande menyformat: 100 x 210 mm, 105 x 297 mm och 120 x 120 mm.

  När du väljer format, tänk på att önskat format alltid avser den stängda / bearbetade eller vikta produkten. För optimala resultat skapar du din utskriftsfil med 2 mm utfall. Förresten: Alla format kan tryckas ut både stående eller liggande.

  Ännu mer utrymme för kreativitet med olika papperstyper

  När du har bestämt dig för ett format kan du göra en avgörande inverkan på effekten av dina menyer genom att välja rätt papper. Alla format kan tryckas på följande papperstyper:


  Med bestruket konstpapper kan du välja mellan olika grammvikter, från de billiga 115 gsm till 350 gsm för högre krav.


  Offsetpapperet finns i de klassiska versionerna 80 gsm, 90 gsm, 100 gsm och 170 gsm.


  Speciellt miljömedvetna kunder väljer det vita 80 gsm och 170 gsm återvunnet papper eftersom det är utrustat med Blue Angel-certifikatet. 

  För mer eleganta menyer rekommenderar vi vårt bestrukna konstpapper i olika grammvikt. Du kan också konfigurera dina bestrukna konstpappersmenyer med en blank eller matt finish online. Om du vill komplettera dina menyer senare i en konventionell skrivare, t.ex. som mall för din veckomeny, välj då offset eller starkt vitt återvunnet papper. Det återvunna papperet har Blue Angel-certifikatet.

  Dina efterbehandlingsalternativ

  Pappersfinish ger ännu mer stabilitet och skydd. Skydda till exempel dina glassmenyer med cellofanlaminering. Detta gör dina produkter mer motståndskraftiga och hållbara. Välj mellan blank, matt, sammetaktig eller linneliknande yteffekt. Du kan välja den här ytan för 170 gsm, 250 gsm och 350 gsm belagda konstpapper.

  Du kan uppnå högglans och perspektiveffekter med UV-ytbeläggningar. Ytförfining gör produkten resistent och skyddar den mot repor. Den är tillgängligt för alla belagda konstpapper från 115 gsm till 350 gsm.

  Dina efterbehandlingsalternativ

  print24.com låter dig anpassa din layout beroende på användning. Om du till exempel väljer tryck på 1 eller 2 sidor skärs dina menyer till rätt storlek. VId tryck på fyra sidor kommer din produkt att ha en vikning (falsning). När det gäller alternativet 6 sidor kan du välja mellan en rullfalsning eller dragspelsfalsning.

  För de 8-sidiga menyerna erbjuder vi dig en dubbel parallfals, 3-brytningsfals eller 3-brytts sicksackfals. Är du inte säker på vilken som är rätt för dig? Vi svarar gärna på alla dina menydesignfrågor per telefon!

  Dina tryckalternativ - med speciella färger, om du vill

  När det gäller färger spelar det ingen roll vilken typ av papper du väljer, eftersom print24 gör att du kan njuta av hela sortimentet. Vi erbjuder både klassiskt svart tryck, samt den moderna CMYK-fyrfärgsprocessen. En specialfunktion här är att du kan kombinera både svart tryck och CMYK med specialfärger som Pantone. Vi erbjuder också guld och silver för speciella färgeffekter. Beroende på konfiguration ger detta dig 25 specialfärger att välja mellan!

  Som en speciell höjdpunkt erbjuder vi två alternativ för att trycka med guld- eller silverfärger. 

  Först den klassiska metoden i offsettryck och den andra inom digitaltryck. Med den senare är det också möjligt att trycka små upplagor. Tryck med guld Digital / Silver Digital görs med en metalliskt toner med speciella pigment som skapar en reflektion. Resultatet är det inte på något sätt underlägset offsettryck och möjliggör metalliska effekter även i graderingar. Med alternativet "Guld / silver Digital" kan fyrfärgstryck förbättras med guld och silver samtidigt! De lyxiga silver- och gulddekorationerna hjälper dig att överraska och förundra. Oavsett om det är delvis eller heltäckande - silver- och guldfärger kan det betyda skillnaden mellan att bara titta och vilja ha.