Icon/Greenline Created with Sketch.

Ölbägare

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Ölbägare

  Få ölbägare tryckta till ett överkomligt pris

  Oavsett om det är en mysig träff med vänner i trädgården eller en öl i baren, är det bara med keramiska ölmuggar som njutningen av öl blir riktigt rejäl. De är robusta, jordnära, pittoreska och sanna klassiker Oavsett om det är en pale ale, bocköl, hantverksöl eller shandy så smakar humlen och kornjuicen ännu bättre från en riktig ölmugg.


  På print24.com kan du få dina ölmuggar tryckta med dina motiv. Så du kan designa bägare för din ölträdgård med din företagsdesign eller anpassa bägare för stora privata fester som bröllop eller årsdagar. Vi trycker från så lite som ett exemplar, men kan enkelt skapa upp till 100 individualiserade ölbägare per beställning åt dig.

  Robust keramik för lång livslängd

  Våra ölmuggar är designade för att rymma många rundor öl. De är gjorda av robust ljusgrå keramik. Samtidigt kan de rengöras hygieniskt i diskmaskinen. Kapaciteten är 300 milliliter. Med en höjd på 127 millimeter och en diameter på 94 millimeter ligger bägarna väldigt bra i handen.

  Högkvalitativ CMYK-utskrift för perfekt färgdjup

  På en yta på 190 x 70 millimeter har du plats för dina motiv, slogans, företagslogotyp eller slogans. Ditt konstverk trycks med CMYK-processen. Detta ger dig stor flexibilitet i ditt val av motiv. Vi kan trycka foton samt annan grafik på ölbägaren. När du skapar utskriftsdata, observera att utskriftsområdet är placerat på ett avstånd av 1,5 centimeter från toppen och botten i mitten av bägaren.