Icon/Greenline Created with Sketch.

Ölunderlägg

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Ölunderlägg

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamprodukter

  Kapsylöppnare

  Catering

  Orderblock

  Textilier

  Förkläden

  Catering

  Bordspratare

  Catering

  Menyer

  Få ölunderlägg tryckta

  Ölunderlägg hör helt enkelt till i varje pub, ölträdgård och restaurang. De skyddar inte bara dukar och bordsskivor utan kan också anpassas med individuella tryck. Dessutom kan ölunderlägg användas perfekt som ett marknadsföringsinstrument för varumärke eller produktannonsering Med print24.com kan du trycka dina individuella ölmattor och underlägg.


  Individuellt tryckta underlägg är inte bara lämpliga för cateringföretag utan också för bröllop eller större företagsevenemang, för jubileer eller återförsäljare. Om du har en lämplig fotodesign eller din företagslogotyp som en utskriftsfil till hands kan du börja din tryckorder online här och låta oss trycka underlägg professionellt. 

  Skapa underlägg i fem olika format.

  Om du letar efter "klassiska" "underlägg för ditt företag eller evenemang, rekommenderar vi de runda formaten med en diameter på 100 eller 107 millimeter.Dessutom trycker vi ut den typiska fyrkantiga dalbana i ett format av 93 x 93 millimeter. 

  Du kan välja fler former med hexagonstil med måtten 100 x 87 millimeter.

  En elegant variant, är underlägg i det moderna ovala formatet med en diameter på 100 millimeter vid den bredaste punkten

  Träkartong av högkvalitativ trämassa för maximal absorberande och stabilitet

  För tryckning av dina underlägg använder vi högkvalitativ massaväxling av massivt trä med en tjocklek på 1,4 millimeter och en ytvikt på 575 g / m2. Detta är kartong av defibrerat trä med en lätt gulaktig färg. Färgningen härrör från kartongens lignininnehåll.

  Materialet säkerställer att dina underlägg är särskilt stabila och samtidigt mycket absorberande, vilket gör dem perfekta för ölunderlägg eller dryckesunderlägg.

  Kartongens yta är något strukturerad och är mycket lämplig för att trycka dina meddelanden för reklam eller för din företagslogotyp. 

  Designa framsidan av ditt ölunderlägg för användning på en sida eller fram- och baksidan för dubbelsidig

  När du trycker dina underlägg använder vi den beprövade fyrfärgsprocessen i CMYK. Detta gör det möjligt för oss att uppnå en mycket hög färgbriljans och djup även på trämassa papper. Du kan vara kreativ i ditt val av design.

  Du kan trycka både foton och grafik. Vi trycker fram eller eventuellt fram och baksidan. På detta sätt kan du till använda baksidan för ett specialerbjudande eller reklammeddelande.