Icon/Greenline Created with Sketch.

Orderblock

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Orderblock

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Catering

  Ölunderlägg

  Trycksaker

  Dörrhängare

  Catering

  Servetter

  Catering

  Bordstabletter

  Catering

  Menyer

  Tryckta Orderblock

  Orderblock har i årtionden varit standard i praktiskt taget varje mataffär. Från restauranger, barer till caféer, de används varhelst order tas eller räkningar utfärdas. Orderblock i papper är fortfarande relevanta även i en digital tidsålder. De är också effektiva giveaways på mässor eller evenemang. Här på print24.se kan du få orderblock tryckta, i högsta kvalitet och till låga priser online. Vår moderna tryckbutik erbjuder modern teknik och tryckprocesser, i partier med upp till 20 000 block per beställning.


  Ett orderblock i ett café eller en bar är lika viktigt som menyerna eller den vänliga personalen själva. Mat- och dryckförfrågningar eller telefonbokningar kan alla noteras i en handvändning. Det är upp till dig vilken information eller budskap du vill tryck på blocket. Du kan till exempel lägga till en kolumn för ordernummer, som senare kan matas in i ett datorsystem för att säkerställa korrekt bokföring. Du kan också trycka ett rutnät för måltidskategorier, så att din personal helt enkelt kan kryssa för att göra det lättare att ta en order. Om du har några frågor om hur du skapar en tryckfil eller behöver tips om hur du trycker ut dina beställningsunderlag är du välkommen att kontakta oss per telefon.

  Handliches Format

  Den perfekta giveawayen vid mässor och evenemang

  Även om termen "orderblock" kan vara något vilseledande, är dessa block också idealiska för mässor och andra evenemang. Till exempel kan du distribuera dem som giveaways till potentiella kunder, som sedan kan använda dem för att göra anteckningar om dina produkter. Eller så kan du distribuera orderblock med formulär i din företags design, så att dina kunder kan använda dem för sina egna anteckningar.


  Du kan designa blocken hur du vill och kan lägga till ytterligare effekter, t.ex. genom att trycka med specialfärger. Möjliga alternativ för PR-gåvor inkluderar block för klassiska kortspel, eller du kan trycka dem med tabeller för "inköplistor".

  Druckergeeignetes Papier für die Nachbearbeitung

  Skrivarvänligt papper för bearbetning i skrivare.

  Vi trycker ut dina orderblock på ljust vitt offsetpapper som är lämpligt att använda i kopiatorer och laserskrivare. Detta är praktiskt om du vill skriva ut fakturor för dina kunder. Miljömedvetna kunder kan välja starkt vitt återvunnet premiumpapper med en gramvikt på 80 gsm. Den bär miljöskyddet "Blue Angel" och är FSC-certifierad. Med en grammvikt på 90 gsm är offsetpapperet av hög kvalitet något mer robust.

  Behändligt format

  Först och främst måste ett orderblock vara i en behändig storlek och inte ta för mycket utrymme. Det är därför vi erbjuder dig block i 70 x 140 mm format för beställning.

  Du kan välja mellan 25 eller 50 ark. Orderblocken är limmade upptill och har grå kartongunderlag för ökad styrka. De trycks endast i stående format. 

  En mängd tryckalternativ för dina block.

  Oavsett vilket papper du väljer har du tillgång till olika alternativ. Vi trycker bara enkelsidiga orderblock. Förutom de klassiska svart- och CMYK-tryckprocesserna erbjuder vi också specialfärger plus guld och silver. Med Pantone kan du välja mellan olika specialfärger. Guld, silver och Pantone kan vardera kombineras med svartvit eller CMYK-fyrfärgstryck.

  Du kanske vill lägga till din logotyp eller namnet och adressen på din restaurang i rubriken. Specialfärger fungerar perfekt här, medan bord eller former klassiskt hålls svart. Enskilda element i tabellerna, som rutor för priser eller tabellnummer, kan lika tryckas i färg, vilket gör att det blir tydligare och lättare att läsa. Skräddarsy dit blocks färgschema efter dina behov.