Icon/Greenline Created with Sketch.

Servetter

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Servetter

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Förpackning

  Livsmedelsförpackningar

  Trycksaker

  Dörrhängare

  Catering

  Flaskhängere

  Catering

  Bordstabletter

  Catering

  Menyer

  Servetter med tryck

  Har du en restaurang eller organiserar du ett event som du vill ha specialtryckta servetter till? Skall du ha ett bröllop eller dop och du vill ha personliga servetter med en skräddarsydd design för dina gäster? På print24 . com har du kommit till rätt plats. Vårt moderna tryckeri kan erbjuda dina tryckta servetter snabbt, pålitligt och i utmärkt kvalitet till rimliga priser.


  Pappersservetter är efterfrågade som cateringartiklar. Oavsett om det är på en stor festival, för en middag på ett hotell, vid familjeträffar eller företagsevenemang, om mat ska serveras, måste servetter finnas till hands. På print24.se kan du få servetter tryckta med din egen layout. Som ett av de största tryckföretagen i Europa har vi den modernaste tryckutrustningen för servetttryck. Vi har redan tryckt många personliga servetter för både privatkunder och företagskunder. 

  Designa och tryck servetter för alla tillfällen

  Din bröllopsdag kallas ofta den lyckligaste dagen i ditt liv. Många par planerar och organiserar detta speciella ögonblick ända ner till minsta detalj. Specialtryckta bröllops servetter för firandet är ett bra val. Vad sägs om ett foto av det lyckliga paret i ett hörn av servetten? 

  Dop, konfirmation eller som bröllop, engångshändelser som firas med vänner och familj. Vad sägs om att ha några anpassade servetter tryckta för ett sådant tillfälle? Oavsett om du har ett motiv som en duva, fisk eller ett kors tryckt, eller bara ett namn och datum, är det helt upp till dig.

  Trelagsväv med din tryckta design

  Standardformat för tryckta servetter

  När du trycker kan du välja om du vill ha hela servettområdet eller bara en fjärdedel. Att trycka på hela ytan ger dig en tillgänglig tryckyta på 330 x 330 mm. Detta betyder att hela ytan på den fyrkantiga pappersservetten är tryckt.


  Om det trycks på en fjärdedel blir utskriftsområdet till 165 x 165 mm. Din design täcker då bara den nedre högra fjärdedelen av servetten. När det är vikt är det toppen av servetten. Tänk på detta när du väljer utskriftsformat.

  Trelagsväv med din tryckta design

  Papperet som används är 3-lags vävnad tillverkat av pappersmassa blekt utan klor, vilket gör dessa servetter inte bara livsmedelssäkra utan också biologiskt nedbrytbara.


  Tack vare sina 3-lager är servetterna absorberande, mycket fuktavvisamnde och behagligt mjuka. Alla servetter har en präglad kant runt kanten med en bredd av 35 mm.

  Fyrfärgstryck för dina servetter

  Vi trycker din desig med den beprövade CMYK 4/0 fyrfärgsprocessen på 3-lags väv. Dett ger dig stor valfrihet eftersom grafik, foton och texter kan tryckas perfekt. För att undvika färgslitage bör du vara medveten om att den totala bläcktäckningen inte bör vara för hög. Det rekommenderade värdet är 100%. Den maximala bläcktäckningen för enskilda färg accenter som logotyper på ett område upp till 40 x 40 mm är 220%. Materialet kan också orsaka färgvariationer och mycket ljusa färger kan tyckas matta.

  För optimalt tryckresultat bör logotyper och mönster placeras minst 1,5 mm från det präglade området.


  Vill du veta innan tryck hur din design ser ut på en servett? Beställ sedan ett skärmprov tmot en liten avgift.

  Efter tryck packas alla servetter, oavsett storlek på trycket, i uppsättningar av 20.