Icon/Greenline Created with Sketch.

Brevpack

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Brevpack

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Tygpåsar

  Trycksaker

  Presentetiketter

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Tryckta kartongkuvert

  Tjocka kartongkuvert är praktiska och kan användas till en rad olika ändamål. Perfekta för att packa böcker, information eller istället för omslagspapper. Om du behöver unikt tryckta karongkuvert till ditt företag, butik eller onlineshop, så är print24 rätt plats för dig. Vi är en av Europas största onlinetryckerier och använder alltid den senaste tekniken för att producera våra produketer. Bästa kvalitet till bästa pris.

  Olika format att välja mellan

  Du kan välja mellan 16 olika storlekar från 110 x 80 x 5mm till 310 x 220 x 20 mm. Formatet är alltid rektangulärt med olika mått på längd och höjd.

  Välj mellan fyra olika höjder: 5, 10, 15 eller 20 mm. Kom ihåg att lämna en 2 mm utfall när du skapar din utskriftsfil. Och du bör bara arbeta med print24.coms PDF -mall för att undvika fel vid tryckningen.

  Papper: Chromo kartong

  Vi trycker dina kartongkuvert på högkvalitativt kromkartong med en ytvikt på 300 g / m2. Den enkelsidiga dubbelbelagda kartongen är perfekt för att skapa långlivade kuvert tack vare sin höga böjstyvhet och volym.

  Dina tryckalternativ

  Med den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen använder du en tryckteknik som täcker det största möjliga utbudet av reproduktionsalternativ, så att även foton eller annan grafik enkelt kan tryckas ut på kartongens kuvert.

  För det där extra: Efterbehandlingsalternativ

  Vi erbjuder dig två olika förfiningsalternativ för dina pappkuvert, plus ytterligare tre lamineringsalternativ. Om du konfigurerar utsidan med en blank yta får dina kuvert en mycket jämn, blank yta. Om du vill att dina kuvert ska vara särskilt greppvänliga, använd soft-touch-alternativet, medan matt, reptålig laminering ger extra stabilitet och robusthet.

  Alla lamineringar kan kombineras med UV-spotlack, där vi applicerar ett extra lager lack på utvalda områden eller bokstäver, som skapar attraktiva ljuseffekter.