Icon/Greenline Created with Sketch.

Kartong med bärhandtag

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Kartong med bärhandtag

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Tygpåsar

  Trycksaker

  Presentetiketter

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Tryckta kartonger med handtag

  nkla vikta lådor är perfekta förpackningar för gåvor eller högkvalitativa produkter. Om de är utrustade med ett handtag kan de också bäras som en väska, vilket gör bärhandtagslådor till utmärkta presentationer på mässor. Om du vill trycka personligt handtagslådor, print24.com erbjuder dig olika den beprövade CMYK-tryck fyrfärgsprocessen. Allt du behöver för att komma igång är en utskriftsfil. Du konfigurerar själv online på din dator och print24.com-teamet kommer professionellt att ta hand om trycket och leverera upp till 50 000 i upp till 10 olika versioner (= 500 000 lådor) per beställning.


  En presentförpackning som inte bara ser elegant och högkvalitativ ut utan också är praktisk, handtagslådor är sanna allrounders. Presenter som lätt passar i handen tillsammans med den obligatoriska buketten blommor är särskilt idealiska för officiella tillfällen. Börja konfigurera här och tryck dina vikta lådor med din företagsdesign, slogan eller logotyp. Eller, beroende på säsong, välj motiv som jultomter eller blommor. Låt din fantasi löpa fritt. 

  Det perfekta formatet för dina handtagslådor

  Den minsta versionen av våra handtagslådor har måtten 180 x 60 x 220 mm. Två större storlekar finns också: 250 x 100 x 220 eller 250 x 100 x 320 mm. Om du känner till dimensionerna på dina produkter, välj bara det relevanta formatet i konfigurationsmenyn. Kom ihåg att lämna ett utfall på två millimeter när du skapar utskriftsfilen. Vi rekommenderar att du endast använder vår PDF-mall för att undvika problem senare.

  Maximal styrka tack vare kromkartong

  Med en ytvikt på 300 till 350 g / m2 är kromkartongen dubbelbelagd på ena sidan, och som vi använder för dina vikta lådor, särskilt stel och robust, vilket gör lådorna mycket solida och robusta.

  Klassisk fyrfärgsprocess

  Vi trycker dina handtagslådor med den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen eftersom den ger det största möjliga sortimentet av nyanser. Vi kan alltså trycka högkvalitativa foton eller grafik på lådorna lika lätt som vi kan göra i stora färgfält. Vi trycker bara på utsidan av lådan.

  Bearbetning efter tryck

  Efter tryckning stansar, bigar (platt) och limmar vi handtaget på dina vikta lådor. Vi limmar bara på ena sidan, och dina lådor levereras platta. Förpackningen är särskilt lätt att montera med snabbbotten.

  För bästa intryck: Dina förädlingsalternativ

  För att få ett högkvalitativt, elegant utseende kan du få dina vikta lådor utvändiga förfinade. Välj mellan laminering eller i kombination med UV-spotlack. Om du får dina vikta lådor laminerade, har du möjlighet till tre olika varianter: Den glansiga ytan gör ytan behagligt slät och glänsande, medan soft-touch ger lådan en fin känsla.

  Matt-laminering ger extra styrka eftersom det gör din låda reptålig. Du kan skapa ytterligare effekter genom att kombinera blank-laminering med UV-spotlack. Om du väljer matt eller soft-touch lamineras ena sidan och den andra behandlas med UV-spotlack.