Icon/Greenline Created with Sketch.

Kartongkuvert

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Kartongkuvert

  Kartongkuvert för onlinehandlare och kontor

  Kartongkuvert är populära produkter för att skicka viktiga dokument, broschyrer eller presentationsmappar. Oavsett om det är advokatbyrå, skattekontor, arkitekt, läkare eller rörmokare, behövs större kuvert i alla branscher och företag när större dokument skickas ut per post.


  Dessutom, på grund av sitt starka papper, är kartongbrevlådor lämpliga för onlinebutiker som skickar böcker eller DVD och CD-skivor. På print24.com kan du anpassa dina kuvert eller trycka dem i din företagsdesign. Utskrift är möjligt från så lite som 100 stycken. Börja med konfigurationen av ditt utskriftsjobb här!

  Format på våra kartongkuvert

  På print24.com kan du skapa stora kuvert i två olika standardstorlekar. Om du väljer DIN B5-kuvert, mäter de 117 x 245 millimeter och ger plats för ett veckat DIN A5-ark. När vi skapar DIN B4-kuvert har de måtten 248 x 346 millimeter efter bearbetning. Detta räcker för att skicka ut DIN A4-dokument.

  Alla kuvert tillverkas utan fönster så att du kan använda hela yttersidan för tryck. Trycket sker alltid i liggande format. På grund av sin höjd är print24.com-postkuvert också lämpliga för att skicka media som DVD, CD eller tunnare böcker och tidskrifter.

  Robust kromkartong för högsta stabilitet

  Vi skapar dina kartonkuvert av högkvalitativ, 450 g / m2 stark kromsulfatkartong. Detta gör dina kuvert särskilt stabila och robusta. Dessutom kan den matta kartongen tryckas mycket bra tack vare beläggningen. På grund av de stora formaten finns ett mycket stort tryckområde tillgängligt för dina motiv, din företagslogotyp eller slogans.

  Deras robusta postkuverten har en självhäftande flik. För att försegla objektet dras en täckremsa av och fliken trycks på. Mottagaren öppnar påsen enkelt och rent med hjälp av en rivremsa.

  Beprövad tryckprocess för flexibelt motivval

  Vi använder den beprövade CMYK fyrfärgsprocessen för att trycka dina kartongkuvert. Detta gör att du kan dra nytta av en hög grad av flexibilitet i valet av motiv, liksom från högt färgdjup och detaljrikedom. Bilder med hög upplösning och detaljerad grafik kan produceras med CMYK.


  Du bör bara komma ihåg att det kan finnas små färgavvikelser med CMYK-utskrift i full yta. Om du har frågor om ditt konstverk och utskrift i förväg, tveka inte att ringa vår servicetelefon.