Icon/Greenline Created with Sketch.

Kuddaskar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Kuddaskar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Tygpåsar

  Trycksaker

  Presentetiketter

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Den som hör kuddlådan för första gången tror att det är någon form av specialförpackning för kuddar. Men den här produktens namn beror på dess unika form som påminner om en kudde. Deras speciella design gör kuddlådor till den perfekta förpackningen. för textilier, kuponger eller gåvor. Om du vill trycka personliga lådor till ditt företag eller butik, är print24.com rätt plats för dig. Vi kan bearbeta din order pålitligt, snabbt och i högsta kvalitet, i kvantiteter från så lite som från 1 exemplar.


  Det fantastiska med kuddlådor är deras unika form. De böjda sidorna ger paketet en viss pizzazz och informalitet jämfört med strikt vinklade kartonger. Av denna anledning är kuddlådor perfekta presentförpackningar och är ett snyggt sätt att ge kuponger samt smycken eller andra värdefulla presenter. Om du själv designar och säljer presentförpackningar, eller behöver förpackningar till din butik, ger print24.com dig möjlighet att trycka dina egna lådor. 

  Format för rektangulära eller fyrkantiga kuddlådor

  Vi trycker kuddlådor i 13 olika format. Det fyrkantiga formatet 60 x 20 x 60 mm är särskilt lämpligt för små, känsliga produkter, medan större föremål passar bekvämt i den största versionen, med måtten 300 x 100 x 300 mm. Med sju kvadratstorlekar mellan kan print24.com trycka lådor skräddarsydda efter dina behov.

  De minsta tillgängliga rektangulära lådorna har måtten 60 x 20 x 120 mm, medan skjortor eller slipsar enkelt kan förpackas i den stora lådan som mäter 350 x 100 x 300 mm.

  När du skapar utskriftsfilen, se till att du lämnar en 2-mm-utfallning. För att undvika komplikationer under trycket bör du bara använda vår PDF-mall för din utskriftsfil. 

  Stark, högkvalitativ kartong för dina kuddlådor

  Vi använder särskilt starka GC2-kromkartong för att göra dina kuddlådor. Dubbelbelagt på ena sidan, fördelen med detta material är att det är särskilt styvt och erbjuder stor volym, vilket gör dina kuddlådor robusta och långvariga.

  Vi trycker på 250 g kartong för sidlängder upp till 150 mm. Kuddlådor med en maximal sidolängd på 270 mm trycks på kromkartong med en gramvikt på 300 g / m2, medan vi för stora lådor med en sidolängd på 300 mm använder kartong med en gramvikt på 350 g / m2, vilket garanterar maximal styrka.

  Klassiskt CMYK fyrfärgstryck

  När du trycker dina motiv på utsidan av dina kuddlådor använder vi CMYK fyrfärgstryckningsprocess som standard. Detta ger dig den största flexibiliteten att välja dina färger och garanterar också hög tryckkvalitet.

  Vi hjälper dig gärna att välja lämpliga tryckfärger. Ring bara eller chatta med oss. 


  Bearbetning av kuddlådorna

  Efter tryckningen blir dina lådor stansade, veckade och limmade. För att spara utrymme levereras de sedan platta.

  Ännu mer exklusivt tack vare förbättringar

  Om du värdesätter exklusiva, unika förpackningar kan du ytterligare öka graden av personalisering med ett förbättringsalternativ. Teamet på print24 kan till exempel laminera dina kuddlådor, för vilka du har tre möjliga val. Den glansiga ytan ger din låda en jämn, glänsande yta, medan den mjuka touchen utmärker den med en särskilt behaglig ytkänsla. Elegant, matt laminering gör lådan reptålig och mer robust.

  Att kombinera detta med UV-spotlack ger ännu mer utrymme för kreativitet. Till exempel kan alla sidor lamineras blank och sedan behandlas med UV-spotlack. Om du väljer matt eller mjuk laminering lamineras endast en sida och den andra får UV-fläcklack.