Icon/Greenline Created with Sketch.

Lådkartonger

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Lådkartonger

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Tygpåsar

  Trycksaker

  Presentetiketter

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Egendesignade lådkartonger med tryck

  Lådkartonger är den klassiska formen av förpackningar för premiumprodukter och gåvor, som parfymer, smycken eller kosmetika - eftersom lådorna inte öppnas med ett lock utan dras ut som en elegant låda. Om du vill sälja dina produckter i en snygg förpackning, välj print24.se för att trycka personliga lådkartonger. Välj mellan många olika format.


  Vad skulle en doftande parfym vara utan en snygg förpackning? Oavsett om det är nattkrämer eller arganolja ser dessa produkter ännu mer attraktiva ut i snygga lådkartonger. Allt du behöver nu är en tryckfil med dina designidéer. 

  Draglådor i olika format

  Välj mellan olika format när du trycker lådkartonger hos oss. Den händigaste och plattaste varianten mäter 110 x 80 x 25 mm, medan den största är 310 x 220 x 25 mm. Däremellan finns det olika alternativ, med höjder mellan 25 och 65 mm. Om du vet vilka produkter du vill paketera kan du välja lämpligt format med ett enda klick i konfigurationsmenyn.

  Observera: Lämna alltid 2 mm utfall i tryckfilen, och använd PDF-mallen från oss för att skapa din tryckdata.

  Robust kromkartong för massiva lådkartonger.

  För att ge dina lådaskar optimal styrka använder vi endast högkvalitativt GC2-kromkartong på 350 g / m2 för utskrift. Dubbelbelagd på ena sidan visar kartongen utmärkt böjstyvhet och hög volym.

  Bearbetning av dina lådkartonger

  Efter tryck stansas, veckas och limmas lådorna. De levereras sedan platta.

  Tryck med kalssisk CMYK metoden

  Vi trycker på utsidan av lådorna med den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen. Detta gör att du kan njuta av ett brett utbud av färger som är lämpliga för både foton och storskaliga färgapplikation. Vi trycker båda delarna av ärmlådorna, vilket ger dig mycket utrymme för din kreativitet.

  Vackra lådor - vad sägs om några förfiningar?

  Även om vår kromkartong är tillräckligt snyggt på egen hand, kan du förfina det ytterligare med några förbättringar. Laminering förbättrar både utseendet och känslan, och soft-touch-alternativet är särskilt behaglig att ta på, medan blanklaminerad papp känns särskilt slät. Matt laminering gör ytan på dina ärmboxar reptåliga och ännu mer robusta.


  Du kan också välja en kombination av laminering och UV-spotlack. Den blanka varianten kan förbättras med UV-fläckar på varje sida. När det gäller matt och mjuk finish är den ena sidan laminerad och den andra behandlas med UV-spotlack. Förresten: Vi förfina bara utsidan av dina lådor. Har du fler frågor om utskriftsalternativen eller våra förbättringar? Ring bara eller chatta med oss!