Icon/Greenline Created with Sketch.

Lådor , boxar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Lådor , boxar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Tygpåsar

  Trycksaker

  Presentetiketter

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Lådor och boxar för postdistribution

  Bra produkter eller bra reklamidéer behöver en säljande förpackning. Print24.coms postlådor är den perfekta lösningen om du letar efter ett snyggt sätt att packa dina reklamgåvor, en personlig fraktlösning för dina postleveranser eller en säker vikbar låda som skydd när du skickar dina produkter. Som experter på professionellt tryck av postförpackningar erbjuder vi dig en högkvalitativ tryckprodukt som du kan skräddarsy efter dina behov, och få den tryckt av oss i kvantiteter upp till 50 000 i upp till 10 olika versioner (= 500 000 lådor) per beställning.


  Kör din egen etikett eller en onlinebutik som säljer mindre, platta produkter? Då kan vi skriva dina lådor. Detta skapar inte bara ett professionellt intryck för dina kunder utan du kan också visa din företagsdesign (som du förmodligen redan använder på dina brevpapper eller etiketter) på din förpackning. För trots allt är varje paket som skickas med din logotyp ett sätt att marknadsföra ditt företag. Men du kan naturligtvis också använda postlådorna som förpackning för dina varor. Den solida kartongen ger tillräckligt skydd för den produkt som förpackas och förvaras i den. 

  Praktiskt format, perfekt som postemballage. 

  Vi trycker postförpackningar i två olika storlekar. Det mindre formatet som mäter 226 x 170 x 30 cm är perfekt för att hålla broschyrer i DIN A5-storlek, medan den större 326 x 245 x 45-mm-lådan också kan passa utvecklade DIN A4-ark.

  Efterbehandling av dina tryckta lådor

  Efter tryckning kommer stansas, veckas platt och limmas kartongen enligt det valda diagrammet i konfigurationsmenyn. Vi levererar dina lådor platta.

  Dina tryckalternativ

  Som standard trycker dina lådor med 4/0 CMYK-fyrfärgsprocessen. Tack vare moderna tryckprocesser kan vi enkelt reproducera både bilder och text. Bortsett från din logotyp eller slogan, kan också trycka din senaste kampanj på lådorna.

  När du skapar din tryckorder, se till att du lämnar 2 mm utfall i tryckfilen. Använd bara PDF-mallen som tillhandahålls av oss för att skapa dina filer för att säkerställa optimalt tryck. 

  Massivt kromkartong för säker frakt

  Båda postboxformaten som finns tillgängliga på print24.com är gjorda av högkvalitativt GC2-kromkaartong. Den höga volymen i kombination med en gramvikt på 350 g / m2 säkerställer stor styrka och styvhet, vilket är särskilt nödvändigt för utskick. Den belagda fiberkartongen har en jämn, vit yta medan mellanlagret och ryggen är bleka.

  Förfina dina lådor

  Vad sägs om att ge dina förpackningar några märkbara förbättringar? På print24 finns det många sätt att göra detta. Du kan till exempel laminera lådans yta. Detta speciella lager gör inte bara dina lådor mer visuellt attraktiva, mjuk laminering kan också ge den en unik känsla. Den släta ytan är särskilt märkbar med den glansiga ytan, medan den matta lamineringen ger extra skydd mot repor.

  UV-spotlack kan användas för att markera vissa textelement eller tryckta motiv. Detta innebär att vi applicerar ett specialskikt på de ytor som du har valt . Båda förfiningarna - Spottlack och laminering kan kombineras!