Icon/Greenline Created with Sketch.

Påskartonger

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Påskartonger

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Tygpåsar

  Trycksaker

  Presentetiketter

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Tryck på påskartonger

  Om du letar efter ovanliga förpackningar för dina marknadsföringsgåvor eller vill förpacka dina produkter i en stilfull låda är påslådor ett bra val. De praktiska förpackningarna ger inte bara tillräckligt med utrymme för alla slags innehåll, utan skyddar också Handtaget gör dem lätta att bära, vilket gör dem till den perfekta till mässan som giveaway. Om du redan har en tryckfil med önskade motiv till hands kan du börja konfigurera din gpåslåda nu.


  Den som vill ge besökare eller potentiella kunder informationsmaterial eller prover på mässor står alltid inför frågan om hur man kan paketera dessa på ett attraktivt sätt. Påslådor är ett perfekt alternativ. De är utrustade med ett handtag och ger tillräckligt med utrymme för reklambudskap, omfattande informationsmaterial, nyckelringar eller andra reklamartiklar och är mycket praktiska och med rätt tryck mycket värdefulla. 

  Praktiska format för din påslåda

  Vi strycker gavellådorna i två format. Mått 180 x 65 x 210 mm, den lilla lådan är extremt praktisk. Dess mindre storlek kan vara särskilt gynnsam för dina kunder eller intresserade på mässor, medan den stora lådan, som mäter 250 x 100 x 300 mm, skapar extra effekt. När du ställer in din tryckfil, var noga med att lämna 2mm utfall. Använd helst vår PDF-mall, som gör att vi kan bearbeta din trycksorder smidigt.

  Kromkartong av hög kvalitet för optimal styrka

  Vi använder endast GC2-kromkarton för att trycka gavelboxarna. Dubbelbelagd på ena sidan, den här kartongen ger utmärkt styvhet och hög volym. I den mindre versionen av våra gavelboxar har kartongen en ytvikt på 300 g / m2, medan de större versionerna är ännu mer solida tack vare en gramvikt på 350 g / m2.

  Beprövade och testade tryckmetoder.

  Som standard trycker vi bara utsidan av dina påslådor, och du kan välja från det klassiska CMYK-fyrfärgssystemet för detta, så att du kan trycka alla möjliga färger eller till och med foton på dina påslådor.

  Behandling efter tryckning

  Dina påsar levereras stansade, limmade på ena sidan och platta. Av logistikskäl levereras de omonterade. Lådorna är lätta att fälla upp, eftersom de har en snabbotten. Så snart rutan är konfigurerad formas botten automatiskt.

  För bästa intryck: Dina efterbehandlingsalternativ

  Vi kan laminera dina gavellådor på begäran. Detta innebär att en extra beläggning appliceras på utsidan. Att välja glansalternativ ger dina lådor ett särskilt attraktivt utseende. Den mjuka ytan skapar en behaglig känsla, medan den matta lamineringen ger extra skydd, eftersom utsidan blir reptålig.

  Vi kombinerar gärna laminering med UV-spotlack. Observera där att en sida är belagd med UV-punktlack för mjuk beröring och matt laminering och den andra är laminerad.