Icon/Greenline Created with Sketch.

Teleskoplådor / askar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Teleskoplådor / askar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Tygpåsar

  Trycksaker

  Presentetiketter

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Anpassade lådor och askar

  Lådor är den klassiska formen av förpackningar för brädspel, choklad eller till och med smycken. De har använts av företag över hela världen i många år som ett sätt att förpacka produkter säkert och attraktivt, både för lagring och transport. Eftersom det stora Fördelen med dessa kartonger är att de är lätta att öppna och innehållet är skyddat från damm och smuts. Du kan trycka dina lådor med din egen personliga design på print24.se. Vårt sortiment riktar sig till både små fabriker och stora företag som kräver en stor volym av sådana produkter.


  Skapar du dina egna kostymsmycken eller designar du dina egna brädspel? Kanske säljer du till och med handgjorda kläder eller behöver en snygg förpackning för dina varor? Då ger print24.se dig möjlighet att trycka anpassade lådor - i högsta kvalitet, till låg kostnad och i mängder från så små som 1 ex. Eftersom handgjorda produkter inte förtjänar standardförpackningar. Om du vill göra något speciellt med din förpackning rekommenderar vi att du använder specialfärger som guld eller silver eller laminering. Dessa alternativ är superlätta att konfigurera. Vi hjälper gärna till. 

  Olika format, perfekt anpassade till dina behov

  Från den lilla fyrkantiga lådan som mäter 100 x 100 x 25 mm till den stora teleskoplådan med måtten 310 x 220 x 40 mm, gör det enkelt att hitta rätt format. Med en maxhöjd på 60 mm är många lådor också lämpliga för förpackning av högre produkter. Vi erbjuder totalt fyra fyrkantiga lådor och 13 rektangulära lådor.


  När du skapar tryckfilen ska du lägga till ett 2 mm utfall och bara använda PDF-mallen från oss. På detta sätt kommer du att undvika onödiga komplikationer under tryckningen.

  Papper av hög kvalitet för mer styrka

  Alla format på våra teleskoplådor är tillverkade av 300 gsm GC2-kromkartong, som vi trycker enligt dina specifikationer. Kromkartong har hög volym och är dubbelbelagd på ena sidan och är därmed extremt styv, vilket gör det till det perfekta materialet för dina teleskoplådor!

  Bearbetning efter tryck

  Efter tryck är dina lådor stansade och veckade platta. Vissa delar är också limmade. Vi levererar dina lådor platta.

  Ttryck med hög kvalité

  Utsidan av båda delarna av dina teleskoplådor trycks med den klassiska CMYK-fyrfärgsprocessen, med flexibilitet när du väljer ditt motiv. Till exempel kan du trycka ut foton på lådorna. Vi hjälper gärna till om du har frågor om färgval. Bara ring eller maila oss.

  Efterbehandling för den den där extra upplevelsen

  Vi kan laminera utsidan av dina teleskoplådor. Denna förfining finns i tre varianter: Medan den glansiga ytan säkerställer en snygg yta, har soft-touch en särskilt trevlig känsla. Att välja det matta lamineringsalternativet å andra sidan ger din låda ett extra lager som skyddar från repor.

  Vi kan också betona vissa motiv i ditt tryck med UV-spotlack. I kombination med matt laminering eller soft-touch-beläggning kan du skapa både visuella och taktila effekter genom att välja UV-spotlack.