Icon/Greenline Created with Sketch.

Vinkartonger

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Vinkartonger

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Trycksaker

  Papperskassar

  Catering

  Servetter

  Catering

  Flaskhängere

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Tryck dina egna vinkartonger

  Oavsett innehåll garanterar attraktiva vinflasklådor att du kan presentera din vinpresent med stil. En personlig vinlåda visar inte bara uppskattning utan har också en mycket pragmatisk funktion då den ger det perfekta skyddet för innehållet. Vi tar hand om trycket av dina vinflasklådor - pålitligt, professionellt och i högsta kvalitet, upp till en kvantitet på upp till 50 000 i 10 olika versioner (= 500 000 lådor) per beställning.


  En flaska vin är en populär gåva, särskilt för företag. När det gäller vin, mousserande vin eller champagne finns det många olika nivåer , från enkla till exklusiva. En personlig vinlåda är det bästa sättet att se till att din gåva tas emot väl. Oavsett om det är en kampanjgåva för lojala kunder eller en företagspresent till din personal, kan vi trycka vinflasklådor åt dig! Allt du behöver är en utskriftsfil med dina motiv, slogan eller företagslogotyp, som du sedan kan använda för att konfigurera dina lådor direkt online på din dator. 

  Format: för vin eller mousserande vinflaskor och småflaskor

  Välj mellan fyra olika format för dina vinflasklådor på print24.com. Formatet 56 x 56 x 202 mm är perfekt för piccolo-lådor, medan formatet 87 x 87 x 322 mm ger tillräckligt med utrymme för mousserande vin eller champagnegåvor. Klassiska vinflaskor passar i 76 x 76 x 305 mm lådor, medan det finns tillräckligt med utrymme för två i 152 x 76 x 305 mm-versionen.


  Se till att du skapar ett 2 mm utfall på din tryckfil. För att undvika komplikationer under trycket rekommenderas att du använder den PDF-mall som tillhandahålls av oss när du skapar din fil. Du är välkommen att kontakta vårt serviceteam om du har frågor angående utskriftsprocessen.

  Starkt kromkartong för dina lådor

  Vi trycker dina vinflasklådor på 0,72 mm, bestruket kromkartong, som har en vanlig brun baksida. Dess höga styvhet och rivhållfasthet gör materialet idealiskt för ldor. Kartongen är både robust och tillförlitlig och skyddar vinflaskorna väl.

  Vi använder GC2-kromkartong med en gramvikt på 400 g / m2 för piccololådor, medan en ännu starkare kartong med en gramvikt på 480 g / m2 används för alla andra format. Efter tryck blir dina vinflasklådor stansade, plattade och limmade. De levereras platta. 

  Tryck på flaskkartonger

  Vi använder den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen vid tryckning av dina lådor, vilket perfekt reproducerar dina tryckmotiv. Oavsett om det är en företagslogotyp eller annan flerfärgad grafik, ser vi till att dina flasklådor blir bra. Eftersom vinflasklådor vanligtvis är gåvor är detta alternativ mycket populärt bland våra kunder som ett sätt att ge lådorna en mer exklusiv känsla.

  Bearbetning av vinkartonger

  Efter tryckning stansas, veckas och limmas kartongerna. De levereras oöppnad. Produktbasen består av en insatsficka och automatisk bas.

  Uppnå ökad effekt med efterbehandling

  Dina vinflaskor kommer att se ännu mer eleganta ut med enefterbehandling. Att välja laminering skapar en unik känsla, med tre kvaliteter att välja mellan. Den blanka finishen resulterar i en helt slät, laminerad utsida, medan den mjuka ytan ger ett ovanligt taktilt element.

  Mattlaminering skyddar din låda med en reptålig beläggning. UV-spotlack finns som en extra förfining, så att du kan framhäva enskilda motiv eller text. Vi kan också enkelt kombinera förfining av UV-spotlack med matt eller mjuk laminering.