Icon/Greenline Created with Sketch.

Fotoböcker

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Fotoböcker

  Tryck Fotoböcker

  För många människor finns det inget bättre än att bläddra igenom ett fotoalbum och minnas semester och speciella stunder. Men med digitaliseringen av fotografi försvinner många bilder allt för snabbt på hårddisken eller i molnet. Fotoböcker erbjuder möjligheten att återuppliva dessa digitala minnen på ett haptiskt sätt.


  Samtidigt har du många kreativa alternativ med en fotobok, så att den kan bli en riktigt personlig och kreativ fotopresent till jul eller födelsedag. Här kan du få dina fotoböcker tryckta på fotopapper eller högkvalitativt digitalt papper till ett lågt pris.

  Klassisk fotobok eller på Premiumfoto ?

  Hos oss kan du välja mellan två olika pappersalternativ till dina fotoböcker. Innehållet i den klassiska fotoboken är tryckt på Digipaper. Detta papper är särskilt lämpligt för utskrift av digitalt innehåll, alltså även för dina smartphonefoton i kombination med annan grafik och motiv. Fördelen är också att pappret är tunnare, så du kan få Klassiska fotoböcker skapade med upp till 300 sidor.

  Om fokus i din fotobok i första hand ligger på högupplösta, tilltalande bilder professionellt tagna av ditt bröllop eller annan händelse, är äkta fotopapper ett bra val. Vi använder Fujicolor Crystal Archive Album HD-papper. Den erbjuder stort färgdjup och briljans och är perfekt för högupplöst digital fotografering. Den högblanka ytan gör att fotoböcker med äkta fotopapper ser ännu bättre ut och väcker minnen från det gamla goda fotoalbumet.

  Skapa kvadratiska eller rektangulära fotoböcker

  Om du bestämmer dig för en klassisk fotobok har du tre olika format till ditt förfogande, två kvadratiska storlekar i 205 x 205 och 300 x 300 millimeter samt ett rektangulärt format i 195 x 285 millimeter. Hela ytan kan användas för tryckning.

  Fotoböcker med äkta fotopapper kan tryckas i formaten 195 x 195, 220 x 280, 195 x 285 samt 300 x 300 millimeter. Alla rektangulära format kan skrivas ut och skapas i både stående och liggande format.

  Designa upp till 300 sidor med dina foton

  Väljer du Klassisk fotobok har du upp till 156 sidor tillgängliga i de kvadratiska formaten. Minsta storlek är 24 sidor och kan utökas i steg om fyra. Väljer du en 205 x 280 millimeter Klassisk fotobok, upp till 300 sidor är möjliga.


  Tack vare det speciella fotopappret kan Premium-fotoböckerna konfigureras från 26 till 98 sidor i steg om två.

  Vi använder 200 gsm DigiPaper för att trycka de klassiska fotoböckerna. Det känns inte bara bra att ta på, utan erbjuder också mycket bra färg- och djupåtergivning av digitala fotofiler.


  Fotopappret är 170 gsm Fuji CA Album HD, som kan väljas i matt eller glansigt. För omslaget till dina fotoböcker använder vi 170 gsm DigiPaper för Classic och Premium och 1220 gsm kartong, som är glanslaminerad.

  Högkvalitativ bindning för stabila fotoböcker

  Efter tryckning av boken, skärs de till i storlek och, när det gäller Klassiska fotoböcker, binds de med perfektbindning. Premium fotoböcker är inbundna med layflat bindning. Bokens enskilda sidor trycks på fotopapper och limmas sedan ihop vid ryggraden. Detta eliminerar det irriterande vecket i mitten och du kan även visa panoramabilder eller bilder i liggande format på två sidor.


  Omslaget på dina fotoböcker är cellofanbelagt. Detta involverar applicering av en wafer-tunn film på ytan av papper. Denna film skyddar fotoboken och ger samtidigt ett attraktivt utseende.