Icon/Greenline Created with Sketch.

Fotocanvas

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Fotocanvas

  Fotocanvas med tryck

  Fotocanvas har varit populära allt sedan digitaliseringen av fotografiet. Canvastavlor har dock funnits länge. De ingick i de första målningarna och har sedan länge varit populära bland konstnärer som själva målar ett motiv och sätter dem i en ram. Hos print24.com kan du trycka fotocanvas professionellt och med utomordentlig kvalitet. Vi tar hand om alla steg, från tryck till montering på ramen i vårt moderna tryckeri. Därför kan du räkna med bästa kvalitet. Börja den enkla processen online nu. Beställ fotocanvas för ditt hem eller ditt kontor och dra du fördel av de låga priser som vi erbjuder på alla våra produkter.


  Du behöver inte vara en konstnär att få din favorit bild på canvas som ett riktig "konstverk". Allt du behöver är ditt bästa foto från din senaste semester eller ett bröllop, en porträtt av dina barnbarn eller även en bild av din stade. Med en fil av din favorit bild kan du starta konfigurationen, designa ditt foto och beställa dina fotokanvas. Vi tar hand om produktionen och kort leveranstider.

  Fotocanvas för konstnärer eller designers 

  Fotokanvas tryckt med individuella desig är en dekorativ trend. Är du en konstnär, ett galleri eller designer som letar efter möjligheter att få dina slogans eller designer tryckta på högkvalitativa kanvas? Print24.com kan göra precis det. Om du vill trycka många fotocanvas samtidigt är det inte ett problem - Vi kan trycka upp till 250 ex per beställning åt dig.


  Ett dekorativt alternativ är att sätta ditt foto som en tavla istället för att hänga den på väggen. Det är inte bara ett tilltalande sätt att visa bilder utan möjliggör att byta ut dem snabbt om det behövs.

  Ideala väggdekorationer för företagslokaler eller kliniker

  Fotocanvas är ett bra sätt att dekorera läkarmottagningar eller kommersiella lokaler med. Du kan välja från ditt eget fotourval. Fotocanvas är mycket populära på förlossningsavdelningar på sjukhus där nyfödda barn fotograferas.


  Vårt stilråd : Använd "Shadow box frame" för dina fotocanvas. Denna "Frame to frame" använder inga glas som skapar reflexer utan framhäver ditt motiv ännu mer. 

  Två olika designer för dina canvasbilder

  Hos print24 kan du välja mellan två typer av bårramar. Den "tunna" har en profil med 20 mm djup, medan den "tjockare" har ett djup av 40 mm. Båda ramar tillverkas av högkvalitets trä som ger dina canvas den kraft och stabilitet de behöver. Faktum är att kanvas som är vikt över ramen ger form till dina bilder som tillåter även det minsta formatet att ser mer attraktivt ut. Bårramar med en kant av 2 cm ser mer subtil ut.


  Fototapeter med en 20 mm ram kan tryckas i tre olika format på print24.com:


  Två fyrkantiga bårramar (300 x 300 mm och 500 x 500 mm) och en rektangulär ram som ger 300 x 400 mm utrymme för dina motiv. Om du går efter en 40-mm ram, har du möjlighet att välja mellan ett kvadratiskt format (500 x 500 mm) och tre rektangulära format, inklusive den särskilt effektiva ramstorleken 400 x 1 000 mm.

  Fotocanvas tillverkningsprocess

  En fotocanvas innehåller en bårram och en tryckt canvas. Ramen själv bestarå av trä från fyra remsor som kilats ihop. Monterad, tryckt canvas ger extra kraft. I bilder av gamla mästare är ramen spikade medan våra är häftade.

  När canvasen har monterats kvarstår den i bårram. Detta är vad skiljer fotocanvas från konventionell "clip on" bildramar. som tillåter En fotocanvas med din favoritbild är en unik produkt. 

  Så här trycker vi dina foto på canvas

  Som en av europas största tryckföretag har vi omfattande kunskap kring många olika tryckprodukter. Tack vare moderna produktionsfaciliteter kan vi också trycka canvas med utmärkt kvalitet. För tryckning använder vi en vittcanvas av högkvalitet. Detta material kännetecknas av dess robusthet och en väldig hög färgreproduktion. Hos Print24.com använder vi den beprövade 4/0 CMYK färg tryckprocessen. Den gör det möjligt att trycka foto samt grafi eller ritningar på canvas.

  Bearbetning efter tryckning

  När du skapar din tryckfil säkerställ att varje sida har ett utfall. Vänligen kom ihåg att beroende på ramtyp ska 2 till 4 cm vikas över ramen. Det här skapar en mer harmonisk överall look. Alla fotokanvas levereras av print24.com utan en monteringskonsol som ger dig maximal flexibilitet för att sätta upp ramen hur som helst på din vägg. Ett dekorativt alternativ är att sätta upp din canvas som en tavla istället för att hänga upp den på väggen. Detta är inte bara ett mycket slående sätt att visa bilder, utan gör det också möjligt att byta dem mycket snabbt om det behövs.