Icon/Greenline Created with Sketch.

Fotocollage

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Fotocollage

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Fotoprodukter

  Fotoposters

  Reklamteknik

  Canvastavlor

  Textilier

  T-shirts

  Textilier

  Filtar

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Personifierad fotocollage tryckning

  Collage är ett begrepp som används inom konsten för att beskriva en process där någonting nytt skapas med många små individuella delar. Det kommer från ett fransk ord "coller" som betyder "att fästa". Med print24.com kan du bli en konstnär utan lim, eftersom vi ger dig möjligheter att skapa dina egna fotocollage i bara några enkla steg. Tryck dem hos oss till ett lågt pris med bästa kvalitet.Inramade eller som väggbilder är fotocollage en bra present idé. Har du redan valt dina digitala foton? Starta processen för att få ditt eget konstverk på bara några arbetsdagar.


  Vi har alla har dekorerat våra väggar med affischer med våra idoler när vi var unga. Men medan fotoaffischer fungerar med ett motiv, kan du välja mellan många andra desig-alternativ när du skapar ett collage. T.ex. kan du arrangera de 10 bästa bilderna av din semester till en stor bild eller producera ett montage av förra året med din familj. Fixa ett familjträd med foton av alla dina familjmedlemmar och skapa ett ispännande collage av dina bästa vänner eller av din hund eller katt. Du har faktiskt fria tyglar med din fantasi och kreativitet. Du behöver ha rätt foton i digitalformat och då är du redo för att påbörja en beställning.

  En vacker, personlig fotopresent

  Fotopresenter är populära. Det är inte konstig eftersom våra mobiler ger oss möjlighet att ta fantasktiska foton när som helst. Alla kan skapa attraktiva bilder. Men vad gör vi med de alla stränder , människor, evenemang, berg vi har fotat?


  print24 ger dig många alternativ att transformera dina bilder till personliga fotopresenter liksom fotopussel eller fotoväggbilder. Men om du har bestämt att skapa en fotokollage skulle du kunna göra det ännu mer personligt och låta din kreativitet flöda. 

  Affischer till ditt företag

  Vad sägs om att trycka upp personifierade affischer till ditt företag? Dina anställda har möjligt att skapa sina egna collage och affischer för ditt kontor? Print24 erbjuder många olika designalternativ med dina foton! Vi erbjuder mer än bara väggbilder eller tryckta tavlor. Hos oss kan du själv skapa ditt eget fotocollage. 

  Två praktiska format

  Vår foto collage kommer i format DIN A5 ( 148 x 210 mm ) och DIN A4 ( 210 x 297 mm), Det innebär att fotoaffisherna är små och hanterliga, perfekta för inramning eller för att hänga på väggen. 

  Beprövade tryckningprocess för dina collage

  Dina fptp appliceras till pappret i CMYK fyrfärgs tryckning med kvalitetsbläck. På det här sättet säkerställer vi en hög nivå av detaljer för din produkt. Denna gör det möjligt att trycka bilder, logo eller fgrafiska element med detaljskärpa.

  Högkvalitativt bestruket konstpapper

  För tryckning av dina collage använder vi glättat bestruket konstpapper med en tjocklek av 250 gsm som är skuret till rätt storlek. Du behöver bara trycka ett ex av ditt fotocollage, eller så kan vi trycka ditt mästerverk i hundratals exemplar.

  Hos print24 är detta inte ett problem. Vår moderna tryckbutik har tillräckligt med kapacitet för att hantera större beställningar pålitligt och snabbt. Du kan beställa upp till 250 fotokollag på en per order.

  Speciell förfinning till en speciell produkt

  På print24 kan du välja standard tryck eller med ett speciellt ytbehandlings alternativ - en glänsig UV lackering. Denna lackering är extra som appliceras till ditt foto collage som skapar en glansig effekt till motivet.

  Om hela fotocollag har täckts med UV lack ser produkten mer exklusiv ut men är också mer robust och skyddad mot repor. Välj UV ytlack som alternativ i konfigurationsmenyn. Priset justeras automatiskt.