Icon/Greenline Created with Sketch.

Fotomusmattor

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Fotomusmattor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Skrivbordsunderlägg

  Trycksaker

  Tidskriftssamlare

  Reklamteknik

  Mässväggar

  Trycksaker

  Papperskassar

  Personaliserad musmattor med tryck. 

  Vill du trycka en musmatta och letar du efter en billig och pålitlig leverantör? Då är print24 rätt plats för dig.Vi trycker musmattor och många andra vardags och kontorsartiklar pålitlig och i utmärkt kvalitet. Oavsett om du vill ha en enskild musmatta med tryckt eller som en presentidé, eller planerar du att ha 250 musmattor med ditt företagslogotyp gör alltid print24 teamet dessa bäst för företag och privatakunder.


  Även om de flessta möss idag arbetar med laser eller LED, är inte musmattor inaktuella. Undersidan tillverkas av lämplig material som möjliggör optimal musanvändning, bildredegering kräver särskilt preccesisa rörelse som inte kan åstadkommas utan en musmatta.

  Tryck en musmatta med dina egna bilder

  Vardagsartiklar blir extra speciella efter personifiering. Här på print24 kan du ha din fotocollage, fotoaffischer, fotomuggar och musmattor tryckt med din egen bild. När dusedan arbetar eller surfa på internet tittar du inte bara på en vanlig matta utan på ett egett motiv som tilltalar dig. 

  Ideal som en korporative gåva

  För de som vill erbjuda sina kunder och anställda en trevlig present och letar efter en billig men personifierad lösning är musmattor en perfekt idé. Tryck din företagsslogan på musmattor eller tänk på något lustigt citat eller hitta en rolig illustration.

  Ideal storlek för varje skivbord

  Vi trycker musmattor i 190 x 230 mm format . Storlek är optimala och ger tillräckligt med utrymme för alla dina musfunktioner och tar inte mycket utrymme på skivbordet. Du kan ha båda classic liggande format och ett ovanligt stående format. Även vertikala motiv kan finnas på ditt skivbord.

  Reklamartiklar för mässar och evenemang

  Du behöver inte delta i en dator eller elektroniker mässa för att dela ut musmattor som gåvor. Den praktiska produkten är populär bland alla besökare -- Berätta för din marketingavdelning om möjligheterna med musmattor. Tillsammans med grafikdesigners och copywriters är det enkelt att skapa unika, minnesvärda gåvor

  Perfekt tryckkvalitet

  Vi trycker dina musmattor vid 4/0 SMYKfyrfärgprocess. Detta innebär användning av premium bläck för att garantera det bästa möjligt resultatet för bilder och grafik. Innan du läggar beställningen notera att bilden måste anpassas till musmattsformatet och därför behöver du ange tillräckligt med utrymme för utfallet för att säkerställa att designen inte är avskuren. Vi rekommenderar ett utfall av minst 5 mm. 

  Materialet - Glida JA, Halka Nej

  Om du trycker din musmatta hos print24.com får du njuta av utmärkt kvalitet och attraktiva material.Med en tjocklek på 3mm är dessa musmatoor väldigt bekvämpt att använda. Det mjuk materialet tillåter musen att kontrollera precisa rörelser medan undersidan har halkfri polyester som behåller musattan fast även under snabba musrörelser