Icon/Greenline Created with Sketch.

Fotopussel

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Fotopussel

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Vykort

  Trycksaker

  Vikta kort

  Reklamteknik

  Canvastavlor

  Textilier

  Filtar

  Trycksaker

  Presentetiketter

  Personifierade pussel

  Pussel har i årtionden varit en populär fritidssyssla för människor världen över. Sedan fototekniken digitaliserades har fotopussel dessutom blivit en stor trend. Personliga pussel är inte bara roliga att lägga, de väcker även minnen till liv och får användarna att stråla av glädje. Vi trycker ditt foto som pussel som du kan ge bort som present eller använda som reklamartikel. Med modern tryckteknik, högvärdiga färger och genomtänkt logistik tar teamet på print24.com hand om dina order snabbt, med högsta kvalitet och till förmånliga priser. Låt dig övertygas om våra tjänster och beställ ditt fotopussel bekvämt online i vårt tryckeri!


  Varför ska det alltid vara en fotoram? För lite mer variation kan du välja en fotocollage med dina motiv, en individuell foto-musmatta, en fotomugg eller väggbilder. Men med ett självgjort fotopussel skapar du en extra speciell fotogåva lämplig för olika tillfälle. Här på print24.com kan du konfigurera ditt foto som ett pussel snabbt och enkelt och beställa det online. På begäran leverera vi också inom några arbetsdagar. Vi kan erbjuda dig fast assistans när du behöver sista-minut presentidé för mormors eller en väns födelsedag.

  Individuell presentkupong

  Presentkort är "presentidéer i sista minuten", som ses som ett oinspirerat sätt att ge någon någoting utan att vara kreativ. Att göra ditt fotopussel som ett individuellt presentkort kommer att förvandla en tråkig kupong till en unik present. Föreställ dig att din flickvän sätter ihop ett litet pussel i hjärtform och upptäck att du vill bjuda in henne på en semester! Med ditt foto som ett pussel blir presentkortet en riktig födelsedagshöjdpunkt.

  Varierad marknadsföring eller reklamartiklar

  Fotopussel är inte bara populära bland pussel-entusiaster eller privatkunder. På print24.com beställer många företag individuella pussel. Eftersom denna extremt justerbara produkt är ideal för marknadsföring eller mässor. Individuella foto/motiv pussel förblir ett varaktigtminne för dina besökare på mässor.Har du redan har ett lämpligt motiv skapad av din designavdelning? Då kan du starta konfigurering av fotopussel precis här. Vi kan producera 250 exemplar per beställning.

  En bra souvenir för dina bröllopsgäster

  Presenter för bröllopsgäster har länge varit en tradition. Med ditt bröllopsfoto som ett pussel kan du ge dina gäster en personlig souvenir för att påminna dem att de var en del av den lyckligaste dagen i ditt liv oavsett i om det är i hjärtform eller som en fykantigt med 70 bitar. Vi trycker ditt bröllopsfoto i utmärkt kvalitet för att säkerställa att dina gäster har ett bra minne av tillfället.

  Personifierad leksak

  Barn älskar pussel. Så hur kan du skapa personliga pussel för dina barn eller dina vänner? Till exempel kan du ta ett foto av ditt barns favoritleksak och låta oss konvertera det till ett varierat pussel. Beroende på motiv och format du väljer kan du till och med bestämma fotopusslets svårighetsgrad.

  Format för fotopussel

  Vi trycker foto eller grafik i 3 olika format. På 70 bitars pusslet, har du ytan 190 x 280 mm för önskat motiv. Kom du väljer fotopusslet med 120 bitar kan du också trycka mer detaljerade bilder på 285 x 405 mm du kan beställa det 63 bitar hjärtform pussel hos oss i 200 x 250 mm format.

  Tryck pussel med fyrfärg tryckning

  Du är flexibel när du väljer ditt motiv - bilder, logo eller färgad grafik trycks perfeckt i CMYK fyrfärg tryckning. Dina foton appliceras på pusslet med kvalitets färger som säkerställer ett högnivå av detaljer.