Icon/Greenline Created with Sketch.

Fototapeter

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Fototapeter

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Fotoprodukter

  Fotoposters

  Reklamteknik

  Canvastavlor

  Reklamteknik

  Mässdiskar

  Reklamprodukter

  Solstolar

  Reklamteknik

  Reklampanel

  Fototapeter med tryck

  Varför måste väggar alltid vara vita? Sätt piff på dina väggar med färger och bilder! Med en fototapet kan du smycka dina väggar efter tycke och smak och skapa rum att rivas i. Det enda du behöver är en digital bildfil med ditt favoritmotiv eller en grafik för att konfigurera dina fototapeter bekvämt på vår portal. Tapeterna trycks sedan av print24.com på ett tillförlitligt sätt och till låga priser. Genom att använda högvärdigt filtmaterial och tack vare modernaste tryckmetoder säkerställer vi högsta kvalitet på dina tryckprodukter, vare sig du beställer fototapeter till din lägenheten eller till dina affärslokaler. Beställ dina fototapeter nu!


  Medan en målarrulle kan vara ett snabbt alternativ för vanlig-färg och storskalig applicering, är desig med dina egna personliga motiv en helt ny möjlighet. Här visar fototapeter sin potential. På print24 är ett idylliskt foto från din senaste semester, en trevlig grafik eller en varierad digital mönster nog för att tillåta dig att designa och trycka din egen fleecetapet. Vårt serviceteam blir glada att hjälpa dig med frågor kring konfiguration av dina fototapeter eller för att välja rätt motiv. 

  Tema tapeter för personifierad inredning.

  Driver du ett mottagning eler har ett kontor som kunder eller patienter besöker dagligen? Använde då dina egna, personligt designade fototapeter för att göra dina lokaler mer unika och trevliga. Fototapeter med en Buddha i eyy träningsrum kan till exempel skapa en avsläppnad atmosfär medan kunder på resebyrår självklart skall njuta av en bild på Newyork-skyline eller en färgglad marknad i Marrakech. Fleecetapeter som bär din slogan är ett annat sätt att lyfta din företagsidentitet i dina lokaler. Bli inspirerad av dina designer, kunder eller partner när du väljer dina motiv. Du skall snart se den stora potentialen fototapeter erbjuder. 

  Retro is in

  Många känner till fototapeter från 1880 talet. Den tiden var det särskilt trendig att inreda vardagsrum med skogar eller fält samt strålande guldstränder med solnedgångar. Du kan självklart välja vilket motiv som helst bl.a. 1980s vintage fototapet. Kunder kan bara välja från ett förinställt urval. Idag bestämmer du vad som stätts upp på din vägg . Dra nytta av dessa kreativa alternativ och använda tapetdesign för att ge varje rum i ditt hem sin egen känsla.

  5 Format - inklusive för rum med högt i tak

  Print24 erbjuder fototapeter för rum i nya byggnader eller i de med högt i tak av gamla strukturer/fabriker. Alla fototapeter trycks i bredd som motsvarar till tryckytan. Varje bredd kommer med 5 höjdalternativ från 2000 till 4500 mm dvs 4.5 m Du kan välja upptill 8 längder i sänder som tillåter dig att trycka dina foton över en maximalt område av 4800 x 4500 mm som motsvarar till ett väggområde av nästan 22 kvm.

  Mönster eller bilder?

  Med en minimumhöjd på 270 cm kan dina motiv vara väldiga effektiv när de trycks över hela tapeten. Classic eller blom-mönstern är ett annat alternativ. Det behöver inte se ut som ett blom-tryck i mormors kök. Tänk på effekten du vill ha med dina fototapeter och använd för ditt val av färger och motiv. Oavsett vilka alternativ du väljer kommer vi säkerställa att det är tryckt professionellt. 

  Individuell tryckning på en till åtta banor

  Du kan välja upp til 8 banor för dina motiv. Den här tillåter dig att trycka foto på ett område av 4800 x 4500 mm som motsvarar till ett väggområde av nästan 22 kvm.


  Notera att innan du skapar din tryckfil, säkerställa att du har lagt ett 20mm utfall runtom designen som säkerhetsutrymme för skärningen. 

  Starkt material

  Basmaterialet är 220 gsm fleece, designad för att underlätta limning. Bara klistra upp tapeten som vanligt med tapetlim och tillbehör.