Icon/Greenline Created with Sketch.

Mobilskal

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Mobilskal

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Huvtröjor

  Reklamteknik

  Mässdiskar

  Trycksaker

  Broschyrer Perfekt binding PUR Budget

  Trycksaker

  Flyer

  Tryckta mobilskal

  Skydda din iPhone eller Samsung Galaxy med ett individuellt tryckt mobilskal. Eller stärk din företagsidentitet med enhetliga mobiltelefonfodral för företagets smartphones. Kanske är du också en återförsäljare och vill sälja dina självdesignade smartphonefodral.


  Om du redan har en tryckmall till hands kan du nu ha individuella tryckta mobiltelefonfodral med dina motiv på print24.com. Fodralen kan konfigureras för iPhone från version 6 till iPhone 12 samt Samsung Galaxy från S7 och A50 till Samsung Galaxy S21 och finns i två versioner med eller utan stötfångare. Börja göra ditt val här.

  Designa och tryck dina egna iPhone - skal eller smartphone - skal för Samsung Galaxy

  Beroende på vilken typ av smartphone du vill utrusta med vilken fodraldesign har du en annan storlek på utskriftsområdet för utskriften. Mobilskalen omsluter telefonen och täcker hela baksidan. Öppningarna för kamerorna är utelämnade. Därför kan dina motiv, slagord eller bilder tryckas ut på hela området som motsvarar baksidan av din smartphone.

  Till exempel för iPhone 6 resulterar detta i ett tryckområde på 92 x 147 eller 100 x 161 millimeter, för iPhone 12 i ett tryckområde på 102 x 171 eller 105 x 173 millimeter. Om du trycker skalet till din Samsung Galaxy A50 har du 105 x 181 millimeter till ditt förfogande, för Galaxy S21 -omslaget är det 100 eller 102 x 176 millimeter. Den exakta storleken på utskriftsområdet visas när du väljer respektive smartphone i konfiguratorn.

  Mjukt skal eller robust hårt skal för perfekt skydd

  Vi erbjuder mobiltelefonfodral i två olika utföranden. Det hårda fodralet är tillverkat av hård, vit plast och skyddar telefonens baksida mot stötar och repor. Det mjuka fodralet i silikon ger en behaglig känsla och skyddar även en Samsung Galaxy eller iPhone pålitligt från repor på baksidan. Båda versionerna erbjuder ett absolut reptåligt avtryck. Det betyder att dina motiv förblir synliga även när smartphones utsätts för kraftig användning.

  De mjuka fodralen kan valas med en stötfångare. Detta ger ett mjukt skydd till kanten. När du väljer, observera att de mjuka fodralen inte är tillgängliga för Samsung Galaxy A50 och A51.

  Strålande fototryck får dina motiv att lysa

  Vi tar med dina motiv på skalen i lysande fotoutskrifter. Du är mycket fri i ditt motivval och kan till exempel få foton på dina barn, familjemedlemmar, bilder från din semester, ditt företag eller andra självgjorda bilder tryckta.

  Naturligtvis kan slagord, dina företagsfärger och annat innehåll också förverkligas på mobilskalet. Trycket görs som ett "allround-tryck", så kanterna skrivs också ut. Detta skapar en mycket tilltalande visuell effekt och får omslaget att se ännu mer värdefullt ut.