Icon/Greenline Created with Sketch.

GreenLine

Tryck bättre online!

Tryck visitkort på ett miljövänligt sätt på premium återvunnet papper

Visa med dina GreenLine-visitkort att hållbarhet inte bara är ord för dig. Vi trycker dina visitkort i formatet 55 x 85 eller 90 x 50 på vitt eller ljust vitt premium återvunnet papper.


Dra nytta av en högkvalitativ look som kan förstärkas med klassiska ytbehandlingar som UV-punktlack eller cellofanering.


Oavsett om det är elegant tryck i svart eller i färg, trycker vi dina hållbara visitkort på ena sidan eller, på begäran, som vikta visitkort på fyra sidor.

Hållbara flygblad för miljömedvetna företag

Flyers är oersättliga för reklamevenemang, gastronomi eller på mässor. Med våra GreenLine flygblad kombinerar du hållbar användning av papper med högsta papperskvalitet. Våra flygblad gjorda av premium återvunnet papper finns i tre papperstyper, fem format och sex olika ytvikter.


På begäran kan vi producera dina flygblad som Leporello, enkelsidiga eller som traditionella vikta flygblad. För att framhäva enskilda motiv eller bokstäver rekommenderar vi UV-fläcklack. Med laminering blir din flyer mer robust och samtidigt mer elegant.

Anteckningsblock med det där speciella

Även i en tid av smartphones, surfplattor och liknande är anteckningsblock viktiga hjälpmedel i det dagliga arbetet. Med ett GreenLine-anteckningsblock kan du lita på högkvalitativt specialåtervunnet papper i olika utföranden. Samtidigt har du möjlighet att välja rätt för ditt skrivblock med 25 eller 50 ark från sex DIN-format från A7 till A2.

GreenLine brevpapper för miljömedvetna kunder

Oavsett om det är affärskorrespondens eller privat post kan du sätta tonen med högkvalitativa brevpapper. Vårt premium återvunnet papper kombinerar hållbarhet med exklusivitet och finns i tre ytvikter. Med bara några klick kan du skapa din utskriftsbeställning online här.

Få miljövänliga broschyrer tryckta på premium återvunnet papper

Med GreenLine-broschyrer kan du presentera produkter eller tjänster för dina kunder på högkvalitativt men ändå hållbart papper. Om du väljer perfekt bindning kan vi producera broschyrer på upp till 304 sidor åt dig. Behöver du broschyrer med upp till 100 sidor är häftbindning också möjligt.


För ett speciellt intryck rekommenderar vi Premium White offsetpapper, som perfekt återger ditt innehåll på en ljus vit bakgrund.


I GreenLine-serien använder vi även de högkvalitativa återvunna pappren till omslaget.

Vykort med ett hållbart uttryck

Kombinera exklusivitet med hållbarhet när du skickar vykort. Våra vykort i GreenLine-serien finns i sju olika standardformat från DIN A7 till DIN long och DIN A5.


Du kan välja mellan våra speciella återvunna papper i standard- eller premiumversionen. Om du vill kan du också välja en passande finish för att ge ditt hållbara vykort en visuell eller taktil höjdpunkt på fram- eller baksidan.

Låt affischer tryckas hållbart på speciellt återvunnet papper

Oavsett om det gäller evenemang, mässor eller vetenskapliga presentationer är affischer det perfekta sättet att presentera information. Och när ditt budskap är tryckt på hållbart speciellt återvunnet papper kommer din affisch att göra det perfekta intrycket.


Välj mellan standard- eller premiumvitt och från fyra DIN-storlekar från A4 till A1 och dra nytta av hållbart papper i utmärkt kvalitet.

Koldioxidkompensation för dina trycksaker

Som ett miljömedvetet företag erbjuder vi dig, förutom vår ekologiska GreenLine, även möjligheten att arbeta med oss ​​för att kompensera för CO₂-utsläppen från produktionen av alla andra papperstrycksaker. För CO₂-kompensation arbetar vi tillsammans med den välkända och TÜV-certifierade organisationen ClimatePartner. Som bevis får du ett certifikat med ditt order-ID för nedladdning.

Våra klimatskyddsprojekt

Med varje beställning stödjer du två klimatskyddsprojekt utvalda av oss. I klimatskyddsprojektet i Matavén, Colombia, skyddas mer än en miljon hektar tropisk regnskog och ursprungsbefolkningen med din koldioxidkompensationsbetalning. I dricksvattenprojektet i Moçambique, Afrika, sätts och repareras brunnsystem för en hygienisk vattenförsörjning.