Icon/Greenline Created with Sketch.

Adventskalendrar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Adventskalendrar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Vykort

  Trycksaker

  Vikta kort

  Trycksaker

  Flyer

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Fotoprodukter

  Fotomuggar

  Anpassad adventskalender med tryck

  Om du vill ge vänner eller släktingar en unik adventskalender eller hitta en fin företagspresent till jul, så har du kommit till rätt plats på print24.com. Här kan du få A5 adventskalendrar tryckta med dina egna mönster , grafik eller bilder. Varje kalender är fylld med läcker Fairtrade-certifierad mjölkchoklad från Gubor, det traditionella chokladföretaget. Börja här genom att konfigurera din utskriftsfil för en A5 adventskalender.


  Kan du komma ihåg en jul utan adventskalender? Säkerligen inte. Och det är därför de tryckta A5-adventskalendrarna från print24.com gör perfekta PR-gåvor för kunder eller anställda. Du kan trycka ut upp till 250 högkvalitativa kalendrar per beställning. Med en minsta utskrift på bara ett st är den här produkten också perfekt för privatkunder som vill ge vänner eller släktingar en individuellt utformad adventskalender. Allt du behöver för att beställa är en utskriftsfil. Detta kan enkelt konfigureras online med en PC eller Mac. 

  Lämplig som skrivbords eller väggkalender

  Våra adventskalendrar är gjorda av högkvalitativt kartong och har en stabilt vakuumformad bricka. Kalendern i det praktiska A5-porträttformatet, med måtten 208 x 146 x 10 mm, är flexibel när den används som vägg- eller skrivkalender.

  Pop-out-stativet i ryggen ger stabilitet på bordet, medan hålet i ryggen erbjuder ett enkelt sätt att hänga på. Detta gör din specialtryckta julkalender perfekt för kontoret eller ditt hem.

  Läcker Fairtrade-certifierad mjölkchoklad från Gubor

  Vad skulle en adventskalender vara utan dess läckra innehåll? För dessa produkter använder vi bara choklad från det traditionella chokladföretaget Gubor, baserat i "Dettingen unter Teck". Denna delikata smält-i-munnen Fairtrade-certifierade mjölkchoklad har ett kakaoinnehåll på minst 30 procent.


  Mottagaren kan ta sin tid för att äta chokladen; det finns inget behov av att börja äta dem omedelbart eftersom chokladen kan förvaras i nästan 18 månader så länge de lagras ordentligt på en sval och torr plats.

  Flexibel design

  För utskrift av dina design på den trippelbelagda kalendern använder vi den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen. På detta sätt kan foton, grafik, logotyper eller andra mönster tryckas i bästa kvalitet. För själva kalendern har du valet mellan svart (med en vit kontur) eller vit (med en svart kontur) som typsnittsfärg.

  Obligatorisk information om ingredienserna, distributören och bäst före datumet är tryckt i svart på baksidan. Den obligatoriska informationen och kalendern behöver inte skapas separat i utskriftsfilen. Vi lägger till denna information automatiskt.