Icon/Greenline Created with Sketch.

Ballonger

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Ballonger

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Vykort

  Trycksaker

  Vikta kort

  Trycksaker

  Presentetiketter

  Trycksaker

  Kuvert

  Trycksaker

  Affischer

  Få ballonger med tryck

  Ballonger </a> är perfekta dekorativa produkter för företagsfester, bröllop, födelsedagar eller jubileer. De är också lämpliga för festlig design av affärsöppningar, utställningsställ eller som tryckta reklamballonger för marknadsföringskampanjer. Dessutom är ballonger praktiska för utdelningar på mässor.


  På print24.com kan du trycka ballonger med ditt motiv, din logotyp eller annan grafik. Du kan välja mellan mer än 50 ballongvarianter i över 30 olika färger för utskrift. Vi trycker ballonger från 100 stycken, men vi har kapacitet att beställa upp till 45 000 ballonger i vår tryckeri. Har du redan ett motiv till hands? Då kan du konfigurera din utskriftsorder online här!

  Högkvalitativa ballonger med ditt personliga avtryck

  Du kan designa dina ballonger från tre olika varianter: Pastell, Crystal och Metallic. Pastellserien ser särskilt fräsch och vänlig ut och finns i 29 färger. Färgerna är perfekta för fester, evenemang eller fester som ett bröllop. Om du vill att dina motiv eller logotyper ska se särskilt elegant ut, rekommenderar vi metallballongerna. Här har du 24 färger tillgängliga för tryck. 

  Dessa produkter är färgade men fortfarande transparenta. De finns i 9 färgvariationer och kan designas individuellt. Alla ballonger är gjorda av 100% naturlig latex och är därför fria från toxiner och 100% biologiskt nedbrytbara. Ballongerna tillverkas i Europa och uppfyller alla kraven i EN-71-3. Om du inte behöver dina ballonger omedelbart är det inget problem, eftersom produkterna kan lagras i upp till två år.

  Ensidig eller dubbelsidigt tryck

  Våra ballonger har en diameter på 27 centimeter, så det finns tillräckligt med utrymme för dina motiv, texter eller logotyp. Om du vill kan du trycka en eller två sidor, t.ex. ett nummer på framsidan och en grafik på baksidan för en rund födelsedag.

  Utskrift i fullskärm för bästa färgåtergivning

  För att trycka dina ballonger använder vi screentryckningsprocessen. För att uppnå optimal färgåtergivning använder vi spotfärger. Du kan skapa två olika färger per utskrivbar sida. Om du vill kan du låta oss göra ett skärmskydd för din ballong för att få en förhandsgranskning av dina ballonger.


  Observera att det kan finnas färgvariationer efter tryck på grund av det elastiska materialet.