Icon/Greenline Created with Sketch.

Festivalarmband

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Festivalarmband

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Biljetter

  Fotoprodukter

  Fotoposters

  Textilier

  T-shirts

  Reklamteknik

  Beachflaggor

  Reklamteknik

  Fasadvepor / Banderoll

  Armband med tryck

  Armband, festivalarmband, säkerhetsarmband eller entréband, är mer än bara en biljett. De kan enkelt kontrolleras vid entrén på evenemang, gym eller konserter. Samtidigt ger de banvändaren tillgång till andra tjänster På print24.com kan du trycka armband till låga priser och i många olika stilar. Det finns tre olika material och en mängd olika färger att välja mellan med olika tryckalternativ.


  En nackdel med vanliga biljetter är att man lätt tappar bort dem. Och vem vill ha en pappersbiljett i fickan hela tiden för att visa i festivalentrén eller matställen? Ett armband som fungerar som ett entréband är en perfekt lösning. Den bärs enkelt på armen och kan visas snabbt när det behövs. Om desigen är i tilltalande färger och ytbehandlingar, vackert tryckta eller präglade, kan ett festivalarmband eller mässarmband bli populära souvenirer. Därför är det viktigt att trycka dina armband hos en proffesionell aktör. På print24.com har du hittat den perfekta tjänsteleverantören. Vi kommer att trycka dina armband snabbt, pålitligt och i utmärkt kvalitet. 

  Format för dina armband

  Tyvek® entréband kan tryckyta upp till 200 x 15 mm, men viktiga element som logotyper och typsnitt ska placeras i det säkra 150 x 15 mm området. Den tryckta polyestern har en yta på 300 x 15 mm, men viktiga element bör placeras 1,5 mm från kanten. Den vävda polyestern erbjuder utrymme på 350 x 11 mm.

  Med silikonarmbanden väljer du mellan olika armstorlekar och olika tryckintervall av:

  110 x 8 mm (barn upp till 6 år), 140 x 8 mm (barn från 6 år), 160 x 8 mm (tonåringar), 180 x 8 mm (kvinnor), 180 x 8 mm (standard) 

  Välj mellan tre olika material för dina armband

  Om du trycker på dina säkerhetsband på print24.com finns det tre olika format tillgängliga. Silikoninföringsarmband är en mycket hållbar, långvarig och hudvänlig lösning. Bandet tål väta och fukt förblir helt oskadat. De finns tillgängliga här på print24.com i fem olika storlekar för vuxna, tonåringar och barn. Våra tryckta tygarmband är tillverkade av polyester. Detta material gör inträdesband av mycket hög kvalitet, som samtidigt är fjädrande och robusta.

  Polyesterbanden kan stängas med antingen en aluminium eller en plastförlutning i svart eller vitt. Tyvek® festivalband är ett billigt alternativ. Det rivbeständiga och återvinningsbara materialet känns som papper men är mycket mer robust. En självhäftande stängning säkerställer att bandet inte faller av från handleden.

  Armband i upp till 14 olika färger

  Tyvek®-band har det bredaste urvalet av färger. Vi kan trycka på följande färgband för dig: äppelgrön, blå, gul, guld, grön, ljusblå, neongul, neongrön, neonorange, neonrosa, orange, röd, silver eller vit.


  De vävda armbanden finns i 16 färger: blå, vinröd, mörkgrå, gul, grön, ljusblå, ljusgrå, ljusgrön, mörkblå, guld, orange, rosa, röd, svart, silvrig eller vit.


  De tryckta Polyester-armbanden finns endast i vitt. 


  Om du väljer silikonband är dessa färgalternativ: vinröd, mörkblå, mörkgrå, gul, grön, ljusblå, ljusgrå, ljusgrön, blå, orange, rosa, röd, svart eller vit. Du kan använda en kombination av färgglada armband för att göra din festival eller entréband ännu mer individuella.

  Dina tryckalternativ beror på materialet

  Du har flesta tryck- och designalternativ med ett armband i silikon. Du kan trycka mönster eller text med CMYK-fyrfärgsprocessen eller med Pantone-färger. Dessutom finns prägling med eller utan färgfyllning.


  Polyester festivalband kan tryckas eller vävas med din text. För tryckning använder vi CMYK-fyrfärgsprocessen. För vävning kan en färg, antingen svart eller Pantone, användas. Tyvek® armband kan bara tryckas i svart.