Icon/Greenline Created with Sketch.

Isskrapor

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Isskrapor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Kepsar

  Textilier

  Filtar

  Textilier

  Jackor

  Textilier

  Toppluva

  Reklamprodukter

  Parkeringsskiva

  Tryck på issskapor

  Ge dina kunder en praktisk present till vintern, få dina isskrapor tryckta på print24.com. Våra produkter är robusta, praktiska och passar i handskfacket. Vi erbjuder flera färgalternativ för att trycka på isskrapor. Skapa din isskrapa online med bara några klick!


  För vissa är vintern en härlig tid med vackra, isliknande iskristaller på fönstren. För bilister är den kalla säsongen vanligtvis förknippad med isbelagda vindrutor. Men hur är det om dina kunder kunde skrapa sina bilar med isskrapor som du har designat? Du kan ge dem ett leende varje kall morgon, till exempel om du har en roligt slagord tryckt på skrapan. Naturligtvis kan detta praktiska biltillbehör också användas för konventionell reklam med dina budskap eller logotyper. Börja designa dina isskrapor direkt och skapa din utskriftsfil bekvämt online. 

  Tryckyta på isskrapor

  Med dimensionerna 114 x 101 x 3 mm (triangulär) och 120 x 120 x 4 mm (parallelltrapets) passar båda verktygen mycket bra i handen. Tryckområdet för den triangulära isskrapan är också en liksidig triangel med en sidolängd på 60 mm eller 92 mm vardera (endast vit skrapa + CMYK). Den parallelltraptesformade modellen har ett mer rektangulärt tryckområde. Du kan välja mellan 45 x 70 mm eller 114 x 115 mm (endast vit skrapa + CMYK).

  När du skapar tryckfilen, följ specifikationerna i vårt datablad. På detta sätt undviker du onödiga komplikationer och vi kan utföra jobbet för dig smidigt och snabbt.

  Praktiska isskrapor med din unika design

  För tryckning använder vi isskrapor i praktisk paralleltrapets eller triangulär form gjord av robust polystyren i färgerna blå, vit och röd. Den ena sidan har en kantad kant som kan användas för hårda isskorpor för att bryta is. Den andra sidan har en skarp kant för skrapning av lätt frost.

  Den trapetsformade isskrapan har också en praktisk gummiskrapa för att torka bort vatten från våta bilfönster.

  Moderna tryckprocesser garanterar hög kvalitet

  Vi trycker dina isskrapor med svart eller spotfärger. Du kan också välja CMYK-tryck i konfigurationsmenyn, vilket ger en mycket bred färgpalett och fotoutskrift. När du väljer färger, tänk på bakgrundsfärgen på dina tryckta produkter. Till exempel kan en ljusblå text på en vit isskrapa vara svår att se.

  Observera att tryck med CMYK-färger endast är möjligt på de vita isskraporna! Om du har några frågor om alternativen,bara ring oss eller kontakta oss via e-post. Vi hjälper gärna till.