Icon/Greenline Created with Sketch.

Kapsylöppnare

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Kapsylöppnare

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Dörrhängare

  Catering

  Bordspratare

  Catering

  Flaskhängere

  Catering

  Ölunderlägg

  Tryck dina egna flasköppnare

  Oavsett om det är vid nästa fest eller för en flaska öl efter jobbet, är det alltid praktiskt att ha en flasköppnare tillhands. Här på print24.com kan du få flasköppnare tryckta med din egen anpassade design. Du kan välja mellan olika tryckalternativ och designa här online.


  Ett " PLOP " och flaskan är öppen! Med rätt öppnare kan kapsylen öppnas snabbt och enkelt. Från små flaskor saft och mineralvatten i cateringbranschen till klassiska ölflaskor kan dina kunder använda en flasköppnare för att öppna alla kapsyler. Flasköppnaren passar mycket väl som reklambärare eftersom det är ett praktiskt vardagsredskap för många målgrupper. Med rätt design kan du nå dina kunder med ditt budskap eller företagslogotyp. 

  Satsyta för ditt budskap på 90 x 37 mm

  Du kan få dina företagsslogans, din adress eller internetadresser tryckta på över 3300 kvadratmillimeter. Med platsfärger kan du trycka dina motiv och meddelanden på ett område på 50 x 30 mm. När du trycker med CMYK-processen (endast vita flasköppnare) finns ett utskriftsområde på 90 x 37 mm.

  När du skapar utskriftsfilen, följ specifikationerna i vårt datablad. På detta sätt undviker du onödiga komplikationer under trycket och vi kan utföra alla uppgifter för dig smidigt och snabbt.

  Hög kvalitet och mycket praktisk design

  VI erbjuder högkvalitativa flasköppnare som också kan användas för att försluta flaskor. Det innebär att en flaska inte behöver förbrukas omedelbart, eftersom den kan återförslutas igen.


  Plastkåpan av hög kvalitet ligger bra i handen, är stabilt och slitstark. Du kan välja mellan blått, rött eller vitt.

  Dina motiv i CMYK eller spot-färger

  Om du väljer CMYK-fyrfärgsprocessen är designvalet särskilt flexibelt, eftersom denna moderna tryckprocess gör att praktiskt taget alla färger kan reproduceras. Se dock till att din grafik har en tillräckligt hög upplösning för att säkerställa att de tydligt kan återges på flasköppnaren.

  Ange färgkoden för din företagsdesign om du vill att vi ska trycka ditt företagsnamn eller logotyp. När du väljer färg ska du också ta hänsyn till grundfärgen på plasthuset.