Icon/Greenline Created with Sketch.

Kulspetspennor

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Kulspetspennor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamprodukter

  Blyertpennor

  Trycksaker

  Anteckningsblock

  Trycksaker

  Anteckningsböcker

  Trycksaker

  Häftisblock/Reklamblock

  Fotoprodukter

  Fotomuggar

  Tryckta kulspetspennor

  Kulspennan är, trots ökad digitalisering, förmodligen det mest populära skrivredskapet i världen idag. Dra nytta av denna popularitet och skapa reklamartiklar som lämnar ett varaktigt intryck: få kulspetspennor specialanpassade. Ditt onlinetryckeri, print24.com , kan trycka dina budskap och reklam på pennor till rimliga priser och i högsta kvalitet. Se själv: sprova online här och nu!


  Har du något att skriva med ?" Hur ofta har du inte hört den här frågan? Det frågas ofta om ett telefonnummer som snabbt måste anges skrivas ner, men lika ofta används pennan för att underteckna kontrakt eller attestera fakturor. Många använder bara kulspetspennor när de måste något. Med specialuttryckta kulspetspennor från print24.com kan du erbjuda dina kunder, affärspartners eller mässbesökare chansen att alltid ha en bra penna till hands. Här handlar det inte bara om att ha "något" att skriva med, utan en kulspetspenna med ditt budskap, logotyp eller reklammeddelande! Utnyttja detta populära och effektiva reklammedium för ditt företag och få kulpennor professionellt tryckta! "

  Olika satsytor för ditt budskap

  För att trycka dina texter eller slogans finns följande utskriftsområden tillgängliga på kulspetspennan:

  Simply och pekskärmens kulspetspennor kan tryckas på ett område av 45 x 5 mm respektive 40 x 5 millimeter. Med Silversurfer har du en yta på 30 x 6 mm. 

  Högkvalitativa skrivinstrument med ditt personliga avtryck

  Kulspennan finns i tre versioner: Simply, Silversurfer och Touchscreen. Alla tre är ungefär 14 cm långa plastkulspetspennor som aktiverar i toppen me en klickmekanism. Den gummierade spetsen på kulspetspenna Pekskärm kan användas som ett pekdon när pennan är är inaktiverad. Alla tre versionerna har ett mjukt grepphandtag och en ergonomisk form för att säkerställa bekväm hantering när du skriver. Kulspetspennorna Simply och Touchscreen har en blå X-20-patron, medan Silversurfer har en stor patron med blått bläck.


  Tack vare ett praktiskt klipp kan pennan fästas på en skjorta eller jackficka.

  Kulspetspennan finns i:


  • Enkla pennant: Vitt / blått, vitt / rött och vitt / svart
  • Silversurfer: Silver / Blue, Silver / Red och Silver / Black
  • Pekskärm: blå, röd och antracit 

  Så här tryck kulspetspennorna

  Kulspennpenna Simply och Tochscreen kan tryckas i full ton eller svart. Silversurfer kan tryckas i CMYK. Trycket är därför 1/0-färg eller 4/0-färg. Om du väljer specialfärgerna kan du välja mellan många starka och färgglada nyanser. Det är viktigt att färgvalet är klart definierat och att tonvärdet är 100 procent, till exempel "Pantone 295 C". Av denna anledning är halvtonvärden eller färggradienter inte lämpliga vid tryck på kulspetspennor. Transparenta områden är inte heller möjliga att trycka på. Med den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen är du mycket fri att välja din grafik. Från foton till logotyper kan vi trycka alla möjliga bilder på din Silversurfer kulspetspenna.

  När du skapar tryckfilen, se till att du gör data tillgängliga i PDF-format. Text måste skapas som vektorer. För att säkerställa bästa möjliga resultat måste linjer ha en tjocklek på minst 0,2 mm och själva texten måste konverteras till banor. Se också till att teckensnittet har en höjd av minst 1 mm. Vi rekommenderar att du undviker serif-teckensnitt eftersom seriferna ofta inte syns på tryckta kulspetspennor.