Icon/Greenline Created with Sketch.

Linjaler

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Linjaler

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamprodukter

  Blyertpennor

  Trycksaker

  Anteckningsblock

  Trycksaker

  Anteckningsböcker

  Trycksaker

  Häftisblock/Reklamblock

  Trycksaker

  Skrivplatta

  Tryck på linjaler

  Linjaler är viktiga hjälpmedel i skolor och på universitet, även i den digitala tidsåldern. Här på print24.com kan du få linjaler tryckta med din reklam till dina yngre kunder, och dra nytta av de olika tryck- och designalternativ som vi erbjuder.


  Vi kommer alla ihåg matematiklektionerna där vi var tvungna att rita trianglar och andra geometriska former. Även på universitetet är linjalen till värdefull hjälp. Utnyttja möjligheten med plastlinjaler tryckta med dina reklamslogans ok personliga budskap. Tryckfilen kan konfigureras med bara några klick, och du kan skicka in ditt jobb direkt online. 

  Perfekta gåvor för skolelever och studenter

  Oavsett om du är en sparbank eller en stormarknad, ett studentförsäkringsbolag eller en matleveransservice, om din målgrupp inkluderar skolelever och studenter, är linjalen den perfekta giveawayen. De är inte bara praktiska utan kan med en modern design också bli eftertraktade "livsstils" -produkter.

  Naturligtvis, om du är kreativ, kan du designa linjaler för att sälja i din butik. Eller som en gest till anställda på kontoret med plastlinjaler med ett personligt meddelande.

  Två stora ytor för tryck på ena sidan.

  Beroende på ditt val har du 160 x 12 mm eller 170 x 22 mm tillgängliga tryck av dina budskap, logotyper, grafik eller adresser. Produkterna är tryckta på ena sidan.

  När du skapar tryckfilen, följ specifikationerna i vårt datablad. På detta sätt undviker du onödiga komplikationer och vi kan utföra alla uppgifter för dig smidigt och snabbt. 

  Högkvalitativa 16 cm plast linjaler

  Våra linjaler är tillverkade av högkvalitativ och hållbar PS-plast (polystyren) i rött, blått eller vitt och har en skala på 16 cm. Varje linjal har både en fasad och en tuschkant och är ungefär 170 x 22 x 2 mm i storlek.

  Moderna tryckprocesser för olika alternativ

  För att trycka dina budskap på linjalerna använder vi antingen modernt digitaltryck eller tampong / screentryck, beroende på ditt val. Detta gör att vi kan använda mallar med platsfärger. Om du vill trycka foton eller mångfärgade mönster rekommenderar vi den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen.

  Om du är osäker på vilket alternativ som passar dina linjaler, vänligen ring oss eller kontakta oss via e-post. Vi kan erbjuda dig kompetent hjälp.