Icon/Greenline Created with Sketch.

Måttband

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Måttband

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamprodukter

  Tumstockar

  Textilier

  Kepsar

  Textilier

  Yrkeskläder

  Textilier

  T-shirts

  Textilier

  Västar

  Tryck måttband

  Att mäta en längd på ett tyg eller eller en möbel är inga problem när du har ett måttband. På print24.com kan du få måttband med dina egna anpassade reklammeddelanden eller helt enkelt i din företags design. dra nytta av utmärkt tryckkvalitet, enkel beställningskonfiguration och låga priser. Designa ditt måttband direkt här online!


  Den som tycker om att sy hemma skulle gärna få en praktisk måttband. Men måttband är också oerhört användbara för inredare, tplattlägare och DIY-inredare. De rullas upp, och platsar enklet i byxfickan men är redo att användas. Därför är måttband är ett bra reklammedium. Alternativt kan du utrusta ditt team med anpassade måttband och stärka din företags identitet på ett varaktigt sätt. 

  Olika tryckområden för ännu fler varianter

  Vi kan trycka på framsidan och baksidan av måttbandet. På framsidan finns det ett tryckområde på 20 x 12 mm, med en yta på 35 mm i diameter på baksidan. Fram och bak kan tryckas separat. Måttbandet kan tryckas på med en fläckfärg på ena sidan. Färgerna appliceras med den beprövade dynan eller skärmutskrift.

  När du skapar utskriftsfilen, följ specifikationerna i vårt datablad. På detta sätt undviker du onödiga komplikationer och vi kan utföra alla uppgifter för dig smidigt och snabbt.

  En anpassningsbar design: måttband

  Du välja mellan en design på print24.com. För det första kan du välja det klassiska måttbandet på 1,5 m i vit. Det är ett måttband med automatisk rekyl, en centimeter skala på framsidan och tum på baksidan.

  Således kan denna kampanjgåva användas utan problem runt om i världen. Den har en diameter på 53 mm och är 15 mm bred.

  Starka färger i fulltonstryck

  Vi använder det beprövade tampong eller screetrycket. Detta ger dig valet av många starka och livliga färger. Det är viktigt att färgvalet för utskriftsjobbet är klart definierat och att tonvärdet är 100 procent.

  Har du frågor om hur du skapar utskriftsfilen eller valet av lämpliga designer? Då är du välkommen att kontakta vårt serviceteam som kan nås via telefon eller via online-meddelanden under öppettiderna.