Icon/Greenline Created with Sketch.

Nyckelringar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Nyckelringar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamprodukter

  Nyckelband

  Textilier

  Kepsar

  Textilier

  T-shirts

  Trycksaker

  Vykort

  Textilier

  Tygpåsar

  Tryck dina personliga nyckelringar

  Nästan alla har sina dörr eller bilnycklar på en nyckelring. På print24.com kan du få dina nyckelringar tryckta med ditt reklammeddelande. Använd våra olika tryck och design alternativ. Minsta beställning är en st.


  Har du din husnyckel till hands? De högkvalitativa nyckelringarna från print24.com kan anpassas med bara några få klick eller omvandlas till en populär varumärkesambassadör. Skapa din design enkelt här online! 

  Upp till två tryckytor med ännu mer utrymme för ditt budskap

  För att trycka dina logotyper, slogans eller företagsuppgifter kan du använda chiphållarområdet 26 x 28 mm (full ton) och 29 x 35 mm (vit chiphållare + CMYK). På karbinhaken med chip med en tryckyta på ø 14 mm (helt färg) eller ø 23 mm (vit chip + CMYK) diametrar kan du skapa dina egna motiv, slogans, teman eller ditt företags design.

  De 1,4 centimeterna erbjuder tillräckligt med utrymme för din logotyp eller en webadress, medan ytan på 2,3 centimeter kan tryckas med foton och bilder med den digitala tryckprocessen. Båda sidorna kan tryckas. Observera specifikationerna i vårt datablad när du skapar tryckfilen. På detta sätt undviker du onödiga problem.

  Två högkvalitativa versioner att välja mellan

  På print24.com kan du välja mellan två alternativ för trycka polletter till kundvgnar. Du kan beställa en högkvalitativ hållare med pollett och nyckelring, eller du kan välja ett pollett som är fäst på en karbinhake. Hållaren och polletten finns i rött, blått och vitt. Fördelen med plasthållaren är att du kan använda ett stort reklamutrymme för tryck och produkten är billigare.

  karabinhaken är å andra sidan av högre kvalitet och lättare att hantera som nyckelring. Den robusta karabinkhaken är tillverkad av metall med lång hållbarhet. De medföljande polletterna finns i blått, rött och vitt och kan tryckas med ditt meddelande på båda sidor.

  Fem olika tryckalternativ, enkelt eller dubbelsidigt

  Det finns många tryckalternativ för nyckelhylsan med kabinhaken. Båda sidorna kan trycka i svart, vitt eller fläckfärger. För grafik eller foton rekommenderas CMYK-fyrfärgstryck. Det finns endast på den vita plasten i båda versionerna.

  Har du frågor kring hur du skapar din tryckfil eller väljer lämpliga motiv? Då är du välkommen att kontakta oss. Vårt serviceteam är tillgängligt för dig på telefon under öppettiderna.