Icon/Greenline Created with Sketch.

Parkeringsskiva

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Parkeringsskiva

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Kepsar

  Reklamteknik

  Registreringsskyltar

  Reklamteknik

  Självhäftande folie

  Textilier

  Pikétröjor

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Tryck din egendesignade parkeringsskiva

  Varje bil behöver en parkeringsskiva, och den kan vara en designad av dig. För här på print24.com kan du designa parkeringsskivor tryckta med ditt budskap.Du kan välja från en mängd olika alternativ. Starta konfigurationen av din skiva här med bara några klick. 


  Oavsett om det är på parkeringen i snabbköpet eller parkeringsplatsen framför kontoret finns det många situationer där en parkeringsskiva krävs. Om du inte har en synlig skiva som visar en exakt ankomsttid i bilen kan du riskera böter. Och vem behöver onödiga utgifter?

  Stort trycksområde för minnesvärda reklammeddelanden

  När du trycker dina parkeringsskivor kan du använda ett tryckområde på 94 x 144 mm. Det är tillräcklig plats din företagsadress eller grafik. Endast den vita baksidan kan tryckas eftersom fronten är reserverad för tidsvisningen och måste förbli blå.


  När du skapar utskriftsfilen, följ specifikationerna i vårt datablad. På detta sätt undviker du onödiga komplikationer under trycket och vi kan utföra alla uppgifter för dig smidigt och snabbt.

  Lagligt kompatibel design med praktiska tilläggsfunktioner

  Texten på den blå framsidan av de utskrivbara parkeringsskivorna som finns tillgängliga från print24.com är på fyra språk: tyska, engelska, franska och holändska. Så de kan lätt användas i något av dessa länder. Baksidan av parkeringsskivorna är tillverkade av temperaturbeständig vitplast.


  Vid 150 x 120 x 8 mm är produkten standardstorlek och överensstämmer med punkt 42 i den tyska motorvägsbestämelsen. Förutom den typiska displayen för ankomsttid har denna multifunktionella produkt också en isskrapa, och en vattenskrapa, vardera på en kant.

  CMYK gör det möjligt att trycka foton

  Oavsett om det är slogans din adress eller din logotyp, så kan vi skapa dina mönster i det beprövade CMYK-fyrfärgstrycket. Om du vill trycka ut foton eller annan grafik på parkeringsskivan bör du välja CMYK-utskrift. För en liten avgift kan vi också skapa en digital förhandsvisning av ditt tryck i form av en skärmvisning.

  Om du behöver hjälp med att skapa utskriftsfilen för dina parkeringsskivor, vänligen ring oss eller kontakta vårt serviceteam via e-post. Vi hjälper dig gärna.