Icon/Greenline Created with Sketch.

Solstolar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Solstolar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Catering

  Menyer

  Catering

  Flaskhängere

  Textilier

  Filtar

  Catering

  Ölunderlägg

  Textilier

  Kepsar

  Tryckta solstolar

  På sommaren är solstolar ett måste. De är bekväma för att koppla av med en kall drink, sitta i en sommarbar eller sola på stranden. Med print24.com kan du få dina solstolar tryckta. Med oss du kan välja mellan tre olika varianter för tryck.


  Med personliga solstolar kan du göra utsidan av ditt hotell runt poolen eller din strandbar ännu mer attraktiv. Vi trycker en design efter eget val på solstolen. Du kan också lägga till en företagslogotyp eller en somrig design som passar din målgrupp? Tryckta solstolar är också perfekta reklamgåvor och artiklar för bryggerier och andra leverantörer till cateringbranschen. På print24.com kan du trycka dina solstolar till ett rimligt pris! 

  Tre praktiska format för solstolstryck

  Vår enkla solstol i trä erbjuder yta på 990 x 420 millimeter. De robusta lamellerna har en tjocklek på 30 x 20 millimeter. Fyra kilo med måtten 1380 x 590 millimeter när den viks är den lätt att hantera.

  Tack vare armstöden erbjuder den andra träfoten mer komfort. Icke desto mindre, när den är hopvikt är den bara något större vid 1380 x 690 millimeter.

  Med en liggande yta på 970 x 400 millimeter och en tjocklek på 30 x 22 millimeter väger denna solstol cirka fem kilo.


  Vår fåtölj aluminiumfåtölj är 1320 x 520 millimeter när den fälls in. När den fälls ut erbjuder den dock en mycket stor liggande yta på 1100 x 400 millimeter, som vi kan skriva ut med dina reklammeddelanden.

  Tre högkvalitativa solstolsvarianter för dina kreationer

  Vi har tre solstolar av hög kvalitet tillgängliga för tryck på print24.com. Klassikern är den hopfällbara solstolen med en enkel ram av bokträ och en lätt trasa tillverkad av polyester. Den kan monteras på nolltid och ger en riktig sommarstämning. Versionen med armstödet ger mer komfort. Det erbjuder också en kopphållare för din kalla dryck - perfekt för utomhusbio eller utomhusbar.


  Om du väljer en vilstol i aluminium kommer du att dra nytta av en särskilt robust modell som är lätt. På grund av användningen av aluminium är denna solstol väderbeständig.

  Naturfärgad, mörkbrun, aluminium-look eller svart

  Det glaserade bokträet i våra solstolar av trä ger ett naturligt utseende. Lackerade i mörkbrun passar solstolarna perfekt som ett tillskott till ditt utomhusområde.

  Om du vill ha solstolar i aluminium kan du välja mellan en modell med cool silverfärgad aluminium och en modell med eleganta svartlackade lameller. 

  Alla solstolar som vi trycker åt dig har ett robust, nästan oförstörbart men samtidigt bekvämt tygöverdrag av 310 g / m² tjock, ISO-certifierad polyester. Du kan byta tygöverdrag om det behövs.

  Många tryckalternativ tack vare digitaltryck.

  Vi trycker liggande ytor på dina solstolar med en modern digital tryckprocess. Polyestermaterialet bearbetas på ena sidan med indirekt digital tryckning eller sublimeringstryck. Du kan välja din egen design och vi kan också skriva ut foton efter eget val. på solstolarna.


  För vår träfåtölj utan armstöd finns en tryckyta på 1 350 x 470 millimeter. Men kom ihåg att när du skapar utskriftsfilen är det synliga området 990 x 420 millimeter. 

  I versionen med armstöd, använd formatet 1 250 x 450 millimeter för tryckfilen. Din reklamdesign kan då visas på ett område på 970 x 400 millimeter.


  Vid digitalt trycker vi ut en yta på 1 320 x 450 millimeter på aluminiumstolen. Det synliga området är 1100 x 400 millimeter - detta skapar tillräckligt med utrymme för din företagsdesign eller slogan!