Icon/Greenline Created with Sketch.

Sparbössa

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Sparbössa

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Vikta kort

  Trycksaker

  Papperskassar

  Reklamprodukter

  Ballonger

  Fotoprodukter

  Fotopussel

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Tryck sparbössor

  Sparbössan har inte förlorat sin popularitet ens efter många decennier. Om barn använder den för att spara till en efterlängtad önskan eller om vuxna lägger pengar åt sidan, spelar ingen roll. Den lilla behållaren ser effektivt till att de nödvändiga pengarna finns tillgängliga när de behövs, och den gör det utan större ansträngning, utan strömkabel eller internetuppkoppling.


  Detta gör en tryckt sparbössa desto mer lämpad som reklampresent, give-away eller personlig present för speciella tillfällen som årsdagar, födelsedagar, bröllop eller födslar. Här på print24.com kan du få upp till 100 sparbössor tryckta av oss på en gång. Du drar nytta av utmärkt tryckkvalitet, låga priser och snabb leverans.

  Keramiksparbössa av hög kvalitet med dina motiv

  Vi har sparbössor med en kapacitet på 300 milliliter med möjlighet för eget tryck. Med en vikt på 330 gram, en höjd på 92 och en diameter på 80 millimeter är de keramiska sparbössorna robusta och behändiga på samma gång.

  Tack vare den vita grundfärgen är du väldigt fri i ditt val av motiv. Sparbössorna har en plats upptill för att lägga in sedlar eller mynt. För att tömma bössan finns en gummipropp på botten.

  Beprövad tryckprocess och stor tryckyta

  En tryckyta på 190 x 85 millimeter finns tillgänglig för dina motiv. I kombination med CMYK-tryckprocessen är du därför mycket fri i valet av dina motiv och mönster. Foton infografik, slogans, logotyper eller små texter kan tryckas på ytan.

  Vi trycker upp till 100 sparbössor åt dig per beställning. Vi kan dock även trycka en sparbössa som en exklusiv, begränsad upplaga. Få sparbössor tryckta nu i hög kvalitet till ett förmånligt pris, som ett reklammedium eller personlig presentidé - print24.com.