Icon/Greenline Created with Sketch.

Tumstockar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Tumstockar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamprodukter

  Måttband

  Textilier

  Kepsar

  Textilier

  Yrkeskläder

  Textilier

  Västar

  Textilier

  T-shirts

  Tryck på tumstockar 

  Veckla ut och mät på ett ögonblick. I decennier har den vikbara tumstockan varit det självklara hjälpmedlet när det gäller att ta mått på väggar, golv eller möbler. Här på print24.com , kan du trycka dina unika tumstockar. Välj mellan två sorter och en rad olika tryckalternativ. Tryck från ett exemplar upp till 20 000 stycken per beställning.


  När du hänger gardiner hemma eller när du mäter rum innan du flyttar - är tumstocken ett måste. Med print24.com har du hittat ett pålitligt tryckeri där du kan trycka och beställa tumstockar till högsta kvalitet och till låga priser. 

  Tryckområde för din design.

  Den längre tunstocken har ett större tryckområde på 70 x 22 millimeter (massiva färger) och 227 x 26 millimeter (CMYK). En meters-stocken ger plats för 70 x 20 mm och maximalt 126 x 25 millimeter (vit tumstock+ CMYK). Den vikta tumstocken kan tryckas på en eller båda sidor.


  När du skapar utskriftsfilen, följ specifikationerna i vårt datablad. På detta sätt undviker du onödiga komplikationer under utskrift och vi kan genomföra jobbet smidigt och snabbt.

  Anpassa tumstockar på en eller två meter

  För tryck erbjuder vi två olika vtumstockar. En är två meter lång och består av tio sektioner. När den är ihopvikt, mäter den 232 x 26 x 15 mm. Den andra är en meter lång, har tio sektioner och ihopvikt har den måttet 130 x 26 x 13 mm.

  Våra tumstockar består av robust, vit ABS (akrylnitrilbutadienstyren) plast och är därför främst lämpliga för hushållsbruk. De mindre vikbara tumstockarna finns också som blå genomskinliga och rödtransparenta.

  Klassiskt tryck eller digitaltryck med Pantone

  Vi trycker dina tumstockar i svart eller i färg. För de fasta färgerna används spotfärger som Pantone. På detta sätt är en enhetlig applicering av färg möjlig utan avvikelser i den tryckta bilden. För utskrift av grafik eller foton rekommenderas CMYK-fyrfärgstryck. Det finns endast på den vita versionen.

  Har du frågor om hur du skapar dina utskriftsdata eller väljer lämpliga motiv? Då är du välkommen att kontakta oss. Vårt serviceteam är tillgängligt för dig på telefonen under öppettiderna.