Icon/Greenline Created with Sketch.

Reklamteknik

Tryck bättre online

Stor uppmärksamhet, handligt paketerad

Oavsett om det är på konferenser, mässor eller vid försäljningsstället - med individuellt tryckta banderoller och roll-ups från print24 drar du till dig uppmärksamhet. De är förpackade i en praktisk transportväska, snabba och enkla att sätta upp och lätta i vikt, vilket gör dem idealiska för mobil användning. 


På print24 hittar du rätt roll-up, L-banner eller X-banner för din tillämpning, som finns i olika utföranden, format och material.

Robust storformat till ett överkomligt pris

Presenningar av robust PVC, luftgenomsläppliga nät eller ogenomskinliga blockoutpresenningar är klassiker inom reklam i stort format. De kan även utrustas med öglor, förstärkta kanter och sömmar och är det perfekta hållbara reklammediet för väderbeständig utomhusreklam.


Ytterligare tillbehör som klämöglor och spännslingor gör det till en barnlek att fästa presenningarna. B1-certifieringen innebär att presenningarna kan användas i offentliga byggnader eller vid evenemang.

Imponerande utomhusreklam med format

På stranden, som ett blickfång framför butiken eller som utomhusreklam i stort format framför företagets lokaler - tryckta beachflaggor och flaggor från print24 är individuellt användbara reklammedia för attraktiv utomhusreklam.


Strandflaggorna är valfritt utrustade med ett markkors eller en stabil men tung grundplatta och kan därför användas både utomhus och inomhus. Både beachflaggor och flaggor är B1-certifierade och uppfyller därför brandsäkerhetsbestämmelserna för användning i offentliga byggnader eller vid evenemang.

Din imponerande prestation att gå

På print24 kan du trycka upp diskar och mässväggar för din mobila mässmonter till låga priser. 


Rak, böjd eller rund, tillverkad av robust PVC, elegant textil eller med belysning - hos print24 hittar du den perfekta disk- och mässväggen för ett övertygande utseende på mässor, kampanjer eller i försäljningsställen. De är förpackade i en praktisk transportväska och är snabba och enkla att sätta upp, vilket gör dem idealiska för mobil användning. 

Många former och material för alla användningsområden

Vare sig det gäller reklamskyltar, fasadskyltar, monterskyltar, registreringsskyltar eller väggbeklädnad - hos print24 kan du trycka skyltar för alla ändamål.


Tillgängliga material som lättskum, hårdskum, dubbelväggig plåt, Aludibond och plexiglas, många format och fria former samt tillbehör för fastsättning som distanshållare, kilremsor, plåthållare, sugkoppar och fötter gör print24 till den idealiska partnern för att skriva ut individuella skyltar.