Icon/Greenline Created with Sketch.

Backlit film

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Backlit film

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Affischer

  Reklamteknik

  Fasadvepor / Banderoll

  Reklamteknik

  -25%

  Gatupratare

  Trycksaker

  Skyltar av kanalplast

  Stor Format

  Storformataffischer

  Backlit film tryck

  Genom att användning av ljuslådor och upplysta skärmer för din reklam kan du uppmärksamma ditt företag i mörker. Genomskinlig backlit film från print24.com är perfekt reklammedia för dina budskap och reklammeddelanden. Vi kan trycka din backlit film (skom också kallas backljus film eller ljuslådefilm) på ett professionellt sätt.


  Huruvida du bara trycker en kopia eller mer. Reklam behöver att ha effekt. D.v.s Det är ju det som är meningen. Men vad händer med dina affischer eller utställningar när det blir mörk eller om de är på en oupplyst plats? Då behöver du backlit film i ljuslådor eller utställningar. Denna speciell film har utvecklats speciellt för detta syfte och ger dina annonser den önskade effekten. Låt din reklam lysa och beställa din film från print24.com! 

  Att ha backlit film tryckt i storlekar A4 tll 1185 x 1750 mm

  Huruvida det är för inomhus eller utomhusreklam för små meddelanden eller väldigt stora, tackvare olika format i stående eller liggande orinetering kan du välja rätt storlek för din backlit film med hjälp av konfigurationsmenyn på print24.com. Till exempel skulle de mindre formaten vara perfekta för presentation av en restaurangmeny i en ljuslåda. Med de större storlekarna kan du dra uppmärksamhet till din butik eller bar på kvällen. Ett annat alternativ är en effektiv utomhus reklam i A0 format tryckt på baklit film. De kända standard format är 1150 x 1710mm & 1185 x 1750 mm.

  När du skapar din tryckfil notera att text och bilder för optimala tryckresultat måste vara minst 1,5 mm från kanten. Lägg till ett utfall på 3mm. Kan vi hjälpa dig? Ring oss eller skicka en e-post. 

  En robust film som är lämplig för utomhusbruk

  Vår genomskinlig backlit film är vit, halvtransperant polyesterfilm, 210 μm tjock med en halvmatt yta. När vi trycker en ljuslåda till dig kommer dina reklammeddelande att förbli synliga till nuvarande och potentiella kunder i många månader framöver. Allt du behöver är ett lämpligt ställe för att sätta upp din ljusreklam!

  Bättre skydd genom förfining

  Vill du göra din backlit film mer robust? Använd då laminering. Denna kommer skydda din reklam mot nötning, fukt och gulning. Du kan också beställa självhäftande laminering. Det skulle vara vettigt för långsiktig reklam. Om du funderar på en tillfällig reklamkampanj rekommenderar vi att du använder självhäftande bakgrundsbelyst film. Vår laminering har en matt ytbehandling

  Trycknings process för dina backlit filmer

  Till tryckning använder vi den beprovande 4/0 CMYK fyrfärgsprocessen . Utbudet av färger som kan blandas innebär att det praktiskt taget inte finns några gränser för ditt färgval. När du väljer dina bilder se till att upplösningen är tillräckligt hög för att undvika pixelering. 

  När du skapar tryckfilen, läs specifikationerna i vårt faktablad. På detta sätt undvikar du onödiga komplikationer under tryckning och vi kan klara alla uppgifter smidigt och snabbt.