Icon/Greenline Created with Sketch.

Canvastavlor

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Canvastavlor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamteknik

  Tygbanderoller

  Reklamteknik

  NYTT

  Skyltar/Skivtryck

  Reklamteknik

  Golvdekaler

  Reklamteknik

  Textilspännramar

  Trycksaker

  Affischer

  Canvastavlor online

  Vad gör du med alla digitala foton från semestern, från företaget eller från personalfesten? Varför inte skapa en canvastavla? Hos print24.com kan du trycka grafik och bilder i 14 standardformat + specialformat professionellt på canvas. Därefter träs canvasmaterialet på en kilram. Din personliga väggdekoration är klar! Starta din tryckorder bekvämt online redan idag och börja med din väggmakeover.


  Canvaser som väggdekoration har en lång tradition. För många år sedan blandade gamla mästarna sin målarfärg för hand för att fånga sina intryck på canvaser. Nu kan tryckföretag som print24.com trycka dina foto på canvasar. Du behöver inte vara en stor konstnär för att dra nytta av den unika inverkan av bilder på en tavla. Oavsett om den är en presentidé, en anpassande väggdekoration hemma eller interiör i kommersiella lokaler eller kontor på print24.com kan du ha canvastavlor skapat professionellt till ett lågt pris och alltid i utmärkt kvalitet. 

  Liggande eller stående canvastavlor och två fyrkantiga format att välja mellan.

  På print24.com kan vi trycka dina foton eller andra bilder i sex olika format med antingen stående eller liggande orientering. Det storste möjliga formatet för canvastavlor är B1, den minsta är 200 x 300 mm. Vänligen kolla särskilt på större format så att upplösningen är tillräcklig på dina tryckfiler. T.ex. rekommenderas det inte att trycka snapshots från mobilen som storformat-canvastavlor.

  Ett intressant och spännande alternativ till rektangulara canvastavlor format är fyrkantiga canvastavlor i 300 x300 mm eller 500 x 500 mm som du kan ha tryckt på print24.com till ett lågt pris. Det finns också möjlighet att trycka i speciella format som sträcker sig från 200 x 300 mm till 700 x 1000 mm och i 100 mm steg. 

  Första klassens tavel-kvalité

  Vi använder hög kvalitets konsttavla i vår prodution. Detta material kännetecknas av dess robusthet och mycket trevliga färgåtergivning.


  Efter tryckning träs canvastaen på en kilram. 


  Beroende på formatet använder vi träram med tjocklek av antingen 20 eller 40 mm. Canvastavlorna sträcks så att bilden är perfekt spänd med en tydlig färgåtergivning.

  Så här vi skapar canvastavlor från dina bilder.

  Som ett av de storstaföretagen i Europa har vi den omfattande specialkunskap som krävs för många olika tryckprodukter. Tack vare vår moderna produktionsanläggning kan vi också trycka dina canvastavlor i utmärkt kvalitet. För tryckning använder print24.com den beprövade CMYK 4/0 fyrfärg processen. Detta gör det möjligt att trycka foton, grafik och ritningar som dukstryck.

  Observera specifikationer i vårt faktablad när du skpar din tryckfil. På detta sätt undvikar du onödiga komplikationer.