Icon/Greenline Created with Sketch.

Golvdekaler

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Golvdekaler

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamteknik

  -25%

  Rollup

  Reklamteknik

  Mässdiskar

  Trycksaker

  Papperskassar

  Trycksaker

  Flyer

  Trycksaker

  Visitkort

  Tryckning av golvdekaler

  Golvdekaler ett effektivt sätt att visa ett budskap på släta golv. Hos Print24 kand du beställa dina golvdekaler och få dem professionellt tryckta. Vi kan erbjuda både standardformat och speciella format och även fri form. Om du redan har färdiga original så kan du beställa dina golvdekaler online med bara några klick. Du kan beställa en enstaka eller fler på print24.se. Det finns många olika budskap du kan trycka upp på golvdekaler, du kan locka kunder i butiker eller mässor med fyndiga budskap, eller varför inte trycka pilar som leder kunden rätt.

  Olika standardformat , friform och specialformat

  Vi kan trycka ditt budskap på golvdekaler i olika standardformat, från A4 upp till B1. Men du kan välja vilket format du vill mellan 210x210 och 1.300x1.300. 


  Väljer du friform så erbjuder vi möjlighetne att ge dina golvdekaler exakt den form du vill. Du behöver bara hålla dig inom området 210 x 297 mm och 1.300 x 3.000 mm. Under faktabladets lnk så hittar du en mångd olika skalbara PDF-mallar med olika motiv du kan använda (t.ex. skoavtryck, cirklar, pilar, pratbubblor, moln osv).

  Golvdekaler för alla släta golv

  På print24.com trycker vi dina design på högkvalitet golvdekaler gjort av 0,2 mm - tjovk-PVC film. Materialet är brandskyddscertiferat enligt DIN EN 13501-01 och är perfekt för din golvreklam. Limet appliceras i prickar som tillåter dig att lägga dina dekaler utan att bubblor bildas. Och ompositionering är inte ett problem som gör denna reklamteknik perfekt till enkort tid och spontan kampanj. Dessutom du har flexibilitet i valet av golvytan för dina reklam dekaler eftersom dessa produkter kan du klistra mot vilket golv som helst. Så du kan fasta din reklam till kakel eller marmor eller till PVC.

  Våra golvdekaler är brandskyddscertifierade enligt DIN EN 13501-1 och halkhämmande enligt DIN 51130, värderingsgrupp R 9/V IFA, för att säkerställa säkerhet för dina besökare. Golvdekalrena är inga problem att hålla rena. Om du har några frågor om golvdekaler, kontakta oss gärna.


  Vi finns både tillgängliga per mail och telefon.

  UV färg för bästa kvalitet

  Vi trycker golvdekaler i CMYK med UV-tryc. Alla färger, alla bilder och all grafik trycks i högsta kvalitet. Bläcket härdas med UV ljus och bildar ett fast bläcklager. Den färdiga ytan har lite av en silkkänsla och påminner om ett laminat. Den här metoden ger bläcket en extra styrka och bättre skydd mot blekning. UV-tryck behöver inga lösningsmedel och är därför en mycket miljövänlig tryckmetod.

  Medan du skapar tryck filen till dina golvdekaler är det viktig att text och bilder placeras åtminstone 1,5 mm från kanten och att det finns en utfall av 3mm. För friform format skapa vönligen en "vector-path" i din tryckfil. Denna visar den skärlinje. Till alla andra specifikationer se den tillämplig faktablad. Denna kan hittas i produktsvalkområdet av den kofigurationsmeny brevid produktnamn "Golvdekaler".