Icon/Greenline Created with Sketch.

Klämskenor

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Klämskenor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Stor Format

  -25%

  Hängande banner

  Reklamteknik

  Textilspännramar

  Reklamteknik

  Canvastavlor

  Reklamteknik

  Fasadvepor / Banderoll

  Reklamteknik

  Självhäftande folie

  Beställ klämskenor med tryckta affisch

  Hållare för affiscker är en väldigt praktiskt och versatil presentation system för reklam eller för mässor. På print24.com kan du beställa tryckta affisch ramer i olika standard format. Tryck sker på högvärdiga och robusta banderollmaterial i olika tjocklekar. Konfigurera din tryckorder online med några få klick.


  Det kan knappast finnas ett så enkelt men lysande presentationssystem som dessa ramar. Bannrar kläms helt enkelt in i staplarna längst uppoch ned och sedan är de redo att hänga. Den enkla hantering görs ännu enklare av ramsystemets låga vikt. Detta gör dessa enklare av ramsystemets låga vikt. Detta för dessa affischramar lämpliga för att byta presentationer eller reklamutrymme. På samma sätt är ramarna perfekta för mässor eller evenemang eftersom du efter mässan helt enkelt kan rulla upp ditt banner tillsammans med staplarna. Det rymdbesparande systemet kan transporteras till nästa webbplats utan någon större anstängning.

  Olika standard att välja från

  Du kan beställa ramer samt tryckningi fyra olika standard format på pritn24.com. Dina alternativ börjar med A3 den minsta möjliga storleken och gå up till banderoller med mättningar av 1000 x 3000 mm.

  Om du har frågor angående specifika format eller använding av affisch ramer i allmänhet vänligen kontakta oss. Vi är tillgängliga via e.post eller via telefon. 

  Din tryck på hög kvalitets banderoll material

  Vi trycker dina design , slagord eller information med UV- beständigt bläck på mask, PVC eller block-out banderoll. De här riv- och repningsbeständiga dimensionellt stabila PVC har en tjocklek av 500 gsm och är väldig populär för utomhusbruk. Den block-out banderoll kommer med 800 gsm starkast material och därför är också dimensionellt stabil och rivbeständig.

  En blockerande lager är införlivat mellan framsidan och baksidan vilket gör banderollen lätt och ogenomskinligt. Den luftiga nätet tyger nästan känsligt jämfort med de andra två tygerna. Ändå är den väldigt robust med dess 300 gsm och erbjuder en väldig bra vindbelastning med dess fina hål i tyget.

  En moderna tryckprocess till ett frittt val av design. 

  Dina banderoller för ramer ska tryckas med den beprövade 4/0 CMYK fyrfärg process och även alternativt 4/4 färg för blockout-banner om tryckt dubbel sidig . På det här sättet kan grafik, bilder och texter förverkligas optimalt.Huruvida du vill presentera dina produkter på banderoller eller behöver information material till ett möte. med CMYK tryck har du helt frihet i ditt designval och färgval

  Se dock till att ditt tryckoriginal är tillräcklig med upplösning att undvika pixelering särskilt för större format liksom A0.