Icon/Greenline Created with Sketch.

Mässväggar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Mässväggar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Flyer

  Trycksaker

  Visitkort

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Blusar

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Beställ mässväggar online

  På print24.com får dina mässväggar tryckta billiga och i bästa kvalitet. Konfigurera din produkt bekvämt på din skärm online igenom att välja monterings system som matchar, eller bara köp trycket utan system. Vid montern, för presentationer, på konferensen eller i POS – med en mässvägg från print24 skapar du bästa förutsättningar för att ditt budskap ska nå fram till rätt publik! Hos oss kan du beställa enskilda mässväggar eller upp till 15 st. per order.


  Mässväggar gäller inte bara för mässor. Som presentations system är dessa mobila utställningsväggar idealiska för museer och är ett utmärkt sätt att presentera ytterliggare information som bakgrundshistoria på utställningar. De användas också på konferenser för att informera besökare om ämne, schema eller planritning. Beställ matchande ljussystem och skapa ett heltheltsintryck.

  Mässväggar - Svängd eller rak

  På print24.com kan du konfigurera och beställa mässväggar i olika versioner, i 3x3 eller 4x3 format. Vi erbjuder hög kvalitets PVC mässväggar i svängd och vår textil mässvägg i svängd samt rak stil. Den finns också alternativ att beställa upplyst textil mässväggar (rak eller svängd) med ett inkluderande ljussystem. Det lyser upp hela väggen bakifrån.


  Råd: Alla versioner behöverskapas med en ytterliggare utfall. Den exakt specifikationer av rörliga väggar kan tas från faktabladet eller PDF mall.

  Robust material för alla tillfällen

  Vi använder hög kvalitetsmaterial att trycka dina mässväggar. För den raka modellen trycker vi på Dekotex Stretch med en densitet på 220 gsm. Detta icke-skrynkliga material kan lätt sträckas utan rynkor. Den upplysta väggen med en backlit tvärs över hela ytan kommer med ett 270gsm genomskinlig tyg som enkelt sträcks utan veck.


  Den svängda PVC mässväggen är tillverkad av 450 µ Solvent Polypropylene, ett stabilt, icke-veckande skärmmaterial tillverkat av sandlaminerat, flexibelt, slitstark Pop-Up PVC.

  Lämplig modell för mässpresentation

  Mässväggar - textil


  Med textil mässvägg från print24 kan dy synas från alla sidor - fram och bak sidan kan tryckas med samma eller olika motiv. Vår vikbar mässvägg är enkel och snabb att sätta upp och plocka ner - en praktiskpåse för säkert frakt kommer med väggen. Här kan du hitta monterings instruktionerna för textil mässvägg.


  Säljer du klädder på mässor? Då använder du vår svängda vägg som omkläddningsrum genom att vända den svängda sidan mot en vägg eller kombinera två svängda väggar för att skapa ett rum. Den raka väggen är lämplig att kombinera med vår raka inläggsbotten. Råd: Vi behöver seperat tryckdata för varje sidan även om den har samma motiv. Vänligen kalla varje fil enligt (Framsidan =s1, Bak= s2, Sidan vänster = s3, Sidan höger =s4)

  Mässvägg - upplyst


  Skapa ljus in i mörkret med den retroupplyst mässvägg från print24. Dessa väggar är täckta med ett translucent tyg, annorlunda från textil mässvägg som supporterar effekten av backlit ljussystem.


  Fram, och baksidan kan tryckas med samma eller olik motiv. Dessa vikbara väggar är också enkla och snabba att ställa upp och plocka ner - praktiska påse för säker frakt är inkluderad med väggen.

  Högkvalitet PVC mässvägg


  Vill du ha ett high-end utseende? Då skall du välja vår böjda PVC mässvägg. Den PVC tryckta väggen är snabb och enkel att fästa med magneter på den medföljande aluminiumramen. Den böjda väggen transporteras i en kraftig påse som inkluderar enskila komponenter för trycken.


  Denna väggs sväng är designerad på ett sådant sätt att det anpassar precis med den binläggningsbotten som är också tillgänglig hos print24.com. Uppnå ännu mer uppmärksamhet med tillbehör liksom strålkastare.

  CMYK Tryckning för dina mässväggar

  Alla versioner är av bästa kvalitetsmaterial och är gjorda med yrkesskicklighet. Under tryckning använder vi hög kvalitetsbläck och applicerar den 4/0 CMYK fyrfärg-tryckrocess som betonar färger och detaljer på ett perfekt sätt.

  Råd: Vi behöver seperat tryckdata för varje sidan även om de har samma motiv. Vänligen kalla varje fil enligt (Framsidan =s1, Bak= s2, Sidan vänster = s3, Sidan höger =s4)

  Din rörlig mässvägg - Tryck bara eller komplettera med monterings system.

  På print24 erbjuder vi maximal flexibilitet när du väljer dina mässväggar. Du kan välja att bara beställa trycket av duken/skärmen eller köpa det kompletta monterings systemet. Vår textilmässvägg stöds av en vit, pulverlackerad dragspelsram och stabiliseras av aluminium profiler. Den inkluderar en lämplig påse för tranport.

  Den svängda PVC väggen inkluderar trycket, svart pulverlackerad dragspelsram med magneter och en låda. Om du vill byta motiv eller innehåll på din mässvägg kan du beställa matchande tryck seperat. Monterings system är också tillgängliga individuellt.

  Du kan beställa upp till 3 spotligt framför. Bara välj önskad belysningssystem från tillbehörsmenyn i produkt konfigurationsmenyn. Beroende på materialet av väggen kan du välja mellan spotlight för PVC eller tyg. Oavsett vilket belysningssystem du väljer kan du vara säker på att du syns även i den mörkaste utställningssal !


  • Upplyst mässvägg (svängd eller rak) - Inklusive backlit system.
  • Textil Mässvägg (svängd eller rak) - up till 3 LED - spotlight är tillgängliga.
  • PVC mässvägg (svängd) upp till 3 LED spotlights är tillgängliga.