Icon/Greenline Created with Sketch.

Pop-up-torn

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Pop-up-torn

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamteknik

  -25%

  Rollup

  Reklamteknik

  Mässdiskar

  Reklamteknik

  Mässväggar

  Trycksaker

  Flyer

  Reklamteknik

  Golvdekaler

  Tryckta pop-up-torn

  Pop-up-tornet har många namn. Det är även känt som reklampelare, expand-pop-up eller rund vikdisplay. En sak som är säker är dock dess effekt. Denna artikel väcker nämligen uppmärksamhet med sin blotta storlek. Vi på print24.com kan förse dina pop-up-torn med önskat tryck. Om du vill erbjuder vi även ett passande presentationssystem. Har du dina tryckuppgifter till hands? I så fall kan du börja konfigurera din order redan nu!


  Vad är det mest ekonomiska sätt du kan annonsera på och skapa uppmärksamma dig och dina produkter på mässor eller POS? Det pop-up-torn erbjuder är en enkel men klurig lösning. De rund vikdisplay tavlorna upptar en liten yta och på grund av dess format är de väldigt slående. Det inkluderar LED ljus-set så att du ka skilja dig från den grå massan! Om du har några ytterliggare frågor gällande produkten och dess möjligheter tveka inte att ringa oss eller skicka in en e-post. Vi är till ditt förfogande under våra öppettider

  Enorm format för maximal verkan

  Med ett pop-up-torn har du en fantastisk 2,016 x 2236 mm ytan tillgänglig. Det där är mer än 4 kvadrat meter för dina reklam meddelande, information. slagord eller bilder

  Formatet du anger i konfiguratorn motsvarar tillgänglig satsyta. När du skapar din tryckfil se til att du inkluderar tillräckligt utfall runt om sidorna som skall skäras.

  Robust material för dina pop-up-torn

  För pop-up-torn trycker vi dina designer på 450 μm tjock polypropen. Detta displaymaterial med kristall laminering är särskilt stabil och rep tålig.


  Detta betyder att du kan använda dina pop-up-torn på olika mässor på ett bekvämt sätt.

  Beställ pop-up-torn med eller utan disk

  På print24.com tillsammans med pop-up-torn kan du också beställa fett paket med bl.a en disk. Vid detta fall kan du sätta upp dina torn på en gång.


  Notera att ramen levereras omonterade. Om du redan har lämpliga displayer i rätt format kan du också bara beställa ställingen hos oss online.

  Beprövade CMYK tryckning för pop-up

  Vi trycker pop-up-torn vid CMYK fyrfärgprocess. Detta tillåter tryckning av bokstäver , logotyper, grafik och grafik. Säkerställ att din grafik har tillräcklig med upplösningen för att undvika pixelering av trycket. Du hittar alla nödvändiga specifikationer i PDF faktabladet


  Om du väljer skärmprov kommer du få en digitalt förhandsvisning av dina pop-up-torn. För en liten avgift skapar vi en förhandsvisning av din trycksak.

  LED spotlight som tillbehör

  Du kan beställa upp till 3 ytterliggare LED spotlight per pop-up-torn. Dessa spotlights är utförmat av PVC material för att tornet och ska uppmärksamma dig i en packad utställning.


  Välj bara bönskat antal t i tillbehörs rullgardinsmenyn.