Icon/Greenline Created with Sketch.

Registreringsskyltar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Registreringsskyltar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamteknik

  Mässdiskar

  Trycksaker

  Stämplar

  Trycksaker

  Självkopierande block

  Trycksaker

  Skrivplatta

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Tryck av registreringsskyltar

  ehöver du trycka egna registreringsskyltar? Vi hjälper dig att trycka allt från enkla bokstäver, sofistikerade logor och högupplöst grafik. Det är inte bara en perfekt present till en bilentusiast eller lastbilsförare, men den kan också användas som reklam hos en bilåterförsöljare. Hos print24 trycker vi i högsta kvalitet till bästa pris. Korta ledtider, och experter med lång erfarenhet av tryckindustrin.


  Beställ dina registereringsskyltar online på print24.se. oavsett om du bara behöver en skylt till kalaset eller 200 till bilfirman så kan du enkelt justera din order här på print24.se. Diet finns många alternativ när det gäller material, format och efterbearbettning. Vi trycker på 3mm alu dibond eller hårdskum. Välj Express eller Prioritet om du vill ha en extra snabb leverans.

  Standard format för registreringsskyltar

  Våra registreringsskyltar har formatet 110 x 510 mm med rundade hörn. Om du vill ha ett annat format väljder du "specialformat" i formatsmenyn.

  När du skapar tryckfilen observera sprecifikationer i vår faktablad. På detta sätt undvikar du ondiga komplikationer medan tryckning och vi kan kometera alla uppgifter till dig snabb och slätt.

  Material av högsta kvalitet för dina registreringsskyltarV

  i trycker dina registreringsskyltar i alu-dibond och hårdskum. Materialet är 3mm tjockt och vattenbeständigt.


  Alu-dibond är gjort av en kärna av polyehylene innesluten mellan två lager av aluminum. Detta material har en densitet på 3500 gsm är väldigt stabilt.


  Hård skum är ett lätt och flexibelt material med en densitet av 1400 gsm. Den är har en begränsad UV-beständighet och är därför mer lämpad att använda inomhus.

  Tryck enstaka registreringsskyltar


  Egendesignade registreringsskyltar är en perfekt present till en bilentusiast elle lastbilschaufför. Vi trycker skyltarna på material av högsta kvalitet, med UV-färger för bästa kvalitet och färgrymd. Släpp loss din kreativitet och skapa dina egna registreringsskyltar.


  Tryck enstaka registreringsskyltarRegistreringsskyltarna trycks med färg som torkas av UV-ljus som därmed härdar och förseglar bläcket. Ytfinishen påminner lite om ett laminat och är tåligt både mot ljus och repor. UV-färg behöver inga lösningsmedel och är därför en mycket miljövänlig tryckteknik.